„Chevrolet Camaro“ tapo panašus į „Lamborghini Reventon“

[imagebrowser id=41]

Danijos dizaino atelje „Hermann and Brandt“ ir Didžiosios Britanijos tiuningo kompanija, kurios pavadinimas kol kas neskelbiamas, paruošė specialią kupe Chevrolet Camaro versiją – VR Camaro.

Automobilis gavo originalų kėbulo apipavidalinimą su didelėmis oro angomis priekiniame buferyje, panašiomis į super automobilio Lamborghini Reventon stilių, galinį difuzorių iš anglies pluošto, anglies plastiko „sijonėlius“, galinį oro aerodinaminį sparną panašų į praėjusio amžiaus 70-ųjų metų Pontiac Trans-Am , o taip pat 22 colių dviejų spalvų ratų diskus, padarytus iš aliuminio lydinio. Apie tai rašo Britanijos žurnalas Car.

cam11_03Kupe įmontuotas 6.2 litrų, aštuonių cilindrų variklis, paimtas iš super automobilio Chevrolet Corvette ZR1. Variklis dirba poroje su šešių pakopų mechanine arba automatine pavarų dėže, specialiai pritaikyta darbui su tokios galios varikliu.

VR Camaro komplektuojama su perdaryta pakaba, galingomis 12-os cilindrų stabdžių sistemomis su 410 milimetrų diskais ant priekinės ašies ir aštuonių cilindrų,385 milimetrų – ant galinės.

Kupe VR Camaro tiuningistai paruošė specialiai Didžiosioss Britanijos rinkai. Jis bus siūlomas tik juodos arba baltos spalvos. Tikimasi, kad naujiena kainuos  apie 50 tūkstančių svarų sterlingų (192 tūkst. litų). Be to, visą tiuningo komplektą bus galima įsigyti dalimis.

www.auto-bild.lt

Foto: carmagazine.co.uk