Baisios avarijos kaltininkas – policininkas

Policijos pareigūnai nustatė įtariamąjį avarijos kaltininką, mirtinai sužalojusį du asmenis ir pabėgusį iš įvykio vietos. Pasirodo, tai Utenos apskrities policininkas.

Apie viską nuo pradžių. Lapkričio 18 d. 16.50 val. kelyje Pagojė-Viešintos-Nociūnai, 27 kilometre buvo rastas P. V. lavonas. Už keleto metrų nuo jo rasta sužalota moteris M. A. L, kuri vežama į ligoninę nuo patirtų sužalojimų mirė. Išsiaiškinus aplinkybes, nustatyta, kad P. V. ir M. A. L. buvo mirtinai sužaloti eismo įvykio metu. Automobilis, galimai sužalojęs minėtus asmenis, iš eismo įvykio vietos pasišalino.

Lapkričio 20 d. Panevėžio ir Utenos apskričių VPK policijos pareigūnai sulaikė įtariamą asmenį. Įtariama, kad šį eismo įvykį ne tarnybos metu padarė ir iš eismo įvykio vietos pasišalino Utenos apskrities VPK Kelių policijos skyriaus Magistralinių kelių eismo priežiūros būrio patrulis R. S., gim. 1972 m. Jam pareikšti įtarimai dėl nusikalstamų veikų, numatytų baudžiamojo kodekso 281 str. 5 d. ir 144 str.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato iniciatyva ikiteisminis tyrimas perduotas Kupiškio rajono apylinkės prokuratūrai.

www.auto-bild.lt
Šaltinis: „Policijos departamentas“