„Alfa Romeo 8C Spider“ išrinktas gražiausiu

Populiariausia pasaulyje automoblių laida „Top Gear” kasmetiniuose rinkimuose „Alfa Romeo 8C Spider” išrinko gražiausiu 2009 metų automobiliu. „Alfa Romeo” šioje rinkimų kategorijoje įveikė 13 konkurentų, rašoma pranešime.

„Top Gear“ rinkimuose „Alfa Romeo” nurungė tokius automoblius, kaip „Mercedes”, „Ferrari”, „Lamborghini”, „Lotus”, „Skoda”, „Audi”, „Jaguar”, „Volkswagen”, „Ford”, „Toyota” ir „Renault”.

„Nereikia nei jo bandyti, nei tyrinėti „Alfa Romeo 8C Spider” techninių charakteristikų, pasižiūrėjus į šį automobilį iš karto aišku, kad jis yra gražus”, – įsitikinę „Top Gear” laidos kūrėjai.

Alfa Romeo 8C SpiderElegantiškas „Alfa Romeo 8C Spider” kabrioleto išorės ir vidaus dizainas yra puikus itališkos kokybės ir stiliaus atspindys. Be grožio, šis sportinis modelis taip pat turi ir puikias technines galimybes – V8 4,7 l variklis išvysto iki 450 AG prie 7000 aps./min.

2006 m. pristatytas „Alfa Romeo 8C Competizione” kupė ir 2008 m. pristatytas „Alfa Romeo 8C Spider” kabrioletas yra riboto leidimo modeliai, kurių buvo numatyta pagaminti tik po 500 vnt.

„Alfa Romeo” ir „Fiat” įgaliotoji atstovė Lietuvoje yra UAB “Autobrava”, “Modus” grupės narė.

www.auto-bild.lt