Atnaujinti BMW 3 serijos modeliai – jau pavasarį

Lietuvoje, kaip ir visoje Europoje, atnaujinti BMW 3 serijos modeliai pasirodys jau šį pavasarį, kovą. „BMW Group” koncernas rinkai pristatys atnaujintus BMW 3 serijos kupė ir kabrioleto modelius. Šie modeliai bus pasikeitę ne tik savo dizainu, bet taip pat turės ir naujus variklius.

Atnaujintus BMW 3 serijos modelius taip pat bus galima rinktis su BMW 320d 184 AG varikliu su šešių pavarų greičių dėže automobilio. Naujojo variklio dėka, automobilio kuro sąnaudos sumažėjo iki 4,1 l/100 km, o CO2 emisija – iki 109 g/km. Maksimalus šio variklio išvystomas greitis – 232 km/val.

BMW 3 serijos kupė ir kabrioleto modelius taip pat bus galima rinktis ir su naujausiu BMW 318i keturių cilindrų 2.0 l 143 AG benzininiu varikliu. BMW 318i kupė ir kabrioleto kuro sąnaudos, gamintojų teigimu, vidutiniškai tesieks 6,4 l/100km, o vidutinis CO2 emisijos lygis – 150g/km.

Atnaujintus BMW 3 serijos modelius taip pat bus galima rinktis ir su galingiausiu BMW 335i šešių cilindrų 3.0 l varikliu. Taip pat, kaip vieną iš variantų, pirkėjai galės rinktis BMW 325d (204 AG) agregatą.

Atnaujinti kupė ir kabrioleto modeliai nuo savo pirmtakų skirsis aptakesnėmis linijomis, naujais priekiniais žibintais, didesniu vidaus apmušalų ir automobilio spalvų pasirinkimu bei naujesnės kartos BMW Connect Drive technologijomis.

www.auto-bild.lt

Šaltinis: „Krasta Auto“