Prie Klaipėdos – labai slidu

Sninga ir pusto visoje Lietuvoje. Eismo sąlygos sudėtingos. Pagrindinių kelių dangos įvairios: atvirose vietose švarios sausos, miškuose ar užuovėjose pasidengę sniegu, prispaustu sniegu, yra sniego liežuvių. Slidu. Blogiausios eismo sąlygos Klaipėdos, Tauragės ir Marijampolės apskrityse. Klaipėdos apskrityje nuo 5 proc., o Kretingos, Šilutės rajonuose iki 20 proc. yra apsunkintai išvažiuojamų rajoninių kelių. Tauragės apskrityje Tauragės rajone iki 30 proc. yra apsunkintai išvažiuojamų rajoninių kelių., o Šilalės rajone beveik visi rajoniniai keliai yra apsunkintai išvažiuojami. Marijampolės apskrityje yra iki 10 proc. apsunkintai išvažiuojamų rajoninių kelių.

Pastoviai valomi ir ten, kur ypač pavojinga barstomi magistraliniai ir krašto keliai. Pagal galimybes valomi ir rajoninės reikšmės keliai.
Transporto priemonių vairuotojams reikėtų būti labai atidiems, pasirinkti saugų greitį. Dėl pūgos ir dėl važiuojančių transporto priemonių žymiai pablogėjęs matomumas, vietomis beveik net nesimato, būkite labai atsargūs ir be reikalo nelenkite. Klaipėdos rajone vietomis prasidėjo lijundra. Labai slidu.

Apsemti ir apledėję kai kurie Šilutės rajone ir Pagėgių savivaldybėje esančių rajoninių kelių ruožai. Bendras tokių kelių ruožų ilgis apie 7 km. Eismas šiuose ruožuose draudžiamas. Dėl tikslesnės informacijos prašome kreiptis į Šilutės ir Tauragės kelių tarnybas.

www.auto-bild.lt
Šaltinis: lra.lt