„Alpina“ atelje parodė BMW „septintuko“ 4×4 versiją

Žinoma Vokietijos tiuningo atelje „Alpina“, besispecializuojanti BMW pagerinimu, pristatė visų varomųjų ratų 7 serijos BMW sedano versiją – B7 Bi-Turbo Allrad. Naujienos premjera numatyta tarptautinėje automobilių parodoje Niujorke, kuri vyks nuo balandžio 2 iki 11 dienos. Apie tai pranešama kompanojos pranešime spaudai.

„Alpina“ specialistai perreguliavo visų varomųjų ratų sistemą, pakeitę sukimo momento schemą tarp priekinės ir galinės ašių. Nauji nustatymai leido patobulinti automobilio dinamiką ir stabilumą, ypač posūkių metu, o taip pat pasiekti sportinį valdymą.

Elektra valdomi automobilio amortizatoriai bei aktyvūs stabilizatoriai „Dynamic Drive“ taip pat buvo atnaujinti nauja valdymo programa.

Automobilyje įmontuotas 4.4 l, aštuonių cilindrų benzininis variklis su dviejomis turbinomis. Variklio, dirbančio poroje su šešių pakopų automatine pavara „Switch-Tronic“, galia sudaro 507 AG, o maksimalus sukimo momentas – 700 Nm.

„Alpina“ atelje teigimu, nuo nulio iki šimto kilometrų per valandą automobilis įsibėgėja per 4,8 sekundės. Maksimalus automobilio greitis apribotas elektronika ties 270 km/h riba. Vidutinės kuro sąnaudos – 12,8 l šimtui kilometrų.

Tiuninguotas „septintukas“ gavo 15 milimetrų žemesnę pakabą priekyje ir 10 mm žemesnę pakabą gale, o taip pat firminius 21 colių ratlankius su „Michelin“ padangomis (245/35 priekyje ir 285/30 gale).

Automobilio kaina kol kas neskelbiama.

www.auto-bild.lt

Info: auto.lenta.ru

Foto: Alpina