„Fakto“ Autocentras gavo apdovanijomą

„Fakto“ Autocentras geriausias „Nissan“ atstovas Baltijos šalyse antri metai iš eilės, rašoma įmonės pranešime. Apdovanojimą UAB „Fakto“ Autocentras atsiėmė iš Timo Tahtinen, Nissan Nordic Europe pardavimų vadovo, ir Margus Mikk, „Nissan Nordic Europe“ Baltijos šalims vadovo rankų. 

Nors rinkoje ir vyravo sąstingis, „Nissan“ sugebėjo išlaikyti rinkos dalį tokią pat, kaip ir pernai metaisi. „Nissan“ yra pirmame penkete populiariausių parduodamų automobilių markių Lietuvoje, o populiariausiais „Nissan“ modeliais išlieka Qashqai ir X-trail.

Geriausias atstovas buvo atrinktas laikantis klientų pasitenkinimo, praduotų automobilių skaičiaus, aptarnavimo kokybės, detalių tiekimo kokybės kriterijų pagrindu. 

Rezultatai buvo paskelbti “Nissan Drive” renginio metu, kuris šiemet vyko Lituvoje. Į renginį aptarti praėjusių metų rezultatus, ateinančių metų planus bei sužinoti, kas bus išrinktas geriausiu 2009 metų „Nissan“ atstovu Baltijos šalyse susirinko visi Baltijos regiono „Nissan“ atstovų vadovai.

Apdovanojimų kategorijose nominacijos buvo skirtos geriausiam atstovui Baltijos šalyse, geriausiam didžiųjų miestų atstovui – titulas atiteko taip pat UAB „Fakto“ autocentrui, geriausiam mažųjų miestų atstovui – juo tapo UAB „Ivuana“.  Geriausiu pardavėju išrinktas UAB „Raitas“ automobilių pardavimo vadovas Konradas Jamontas, o geriausiu komercinių automobilių pardavėju tapo UAB „Fakto“ autocentro pardavimų direktorius Kazimieras Maneikis.

www.auto-bild.lt

Info: UAB „Fakto“