Naujas konkursas tikriems „Formulės-1“ gerbėjams!

Nori šių metų liepos 25 dieną savo akimis pamatyti “Formulės-1” etapą Hockenheimo trasoje? Manai, kad apie F-1 lenktynes žinai viską? Dalyvauk “Auto Bild Lietuva” konkurse F-1 gerbėjams, teisingai atsakyk į atrankos turų klausimus, nugalėk finale – ir kelionė tavo!

F-1 konkurso, kurį sudaro du etapai, sąlygos labai paprastos. I etapas – teorinių žinių patikrinimas. Jo metu reikia teisingai atsakyti į 30 teorinės dalies klausimų, kurie bus paskelbti trijuose mūsų žurnalo numeriuose. Skaitytojai, teisingai atsakę į visus trisdešimt klausimų pateks į finalinį etapą, kurio dalyviai susitiks “Battery” kartodrome, kur praktinio važiavimo kartingais metu ir paaiškės konkurso nugalėtojas bei pagrindinio prizo laimėtojas.

Šįkart skelbiame pirmojo turo dešimt klausimų prie kurių pateikiami trys atsakymo variantai, iš kurių teisingas yra tik vienas. Atsakymų į pirmojo turo dešimt klausimų laukiame iki balandžio 23 d. 24 val. II ir III turo klausimus paskelbsime artimiausiuose “Auto Bild Lietuva” numeriuose (nr.9 ir 10).

Dalyvauti konkurse gali ne jaunesni kaip 18 metų skaitytojai (vairuotojo pažymėjimą turėti nebūtina).

Atsakyk į klausimus apie lenktynes, patek į finalininkų būrį ir jau trasoje įrodyk, kad būtent tu esi verčiausias pagrindinio prizo – kelionės į F-1 Vokietijos “Grand Prix”. Visiems linkime sėkmės!

DĖMESIO! Vienas asmuo gali siųsti tik vieną atsakymų variantą. Jei gausime daugiau – įskaitysime tik pirmąjį variantą.

Pastaba. F-1 konkurse negali dalyvauti “Sonax”, “Fun2Go” ir “Auto Bild Lietuva” darbuotojai bei jų šeimų nariai.

Konkursas baigėsi.