“Formulės-1″ konkurso finalininkai

Nenumaldomai artėja akimirka, kai gegužės 27 d. paaiškės tas laimingasis “Auto Bild Lietuva” skaitytojas, kuris šių metų liepos 25 dieną savo akimis pamatyti “Formulės-1” etapą Hockenheimo trasoje.

“Formulės-1” konkursą sudaro du etapai. I etapas – teorinių žinių patikrinimas – jau baigtas. Šiame mūsų žurnalo numeryje skelbiame 18 finalininkų sąrašą, kurių gegužės 27 d., ketvirtadienį, 17.45 val. laukiame PC “Panorama” esančiame “Battery” kartodrome. Čia praktinio važiavimo kartingais metu ir paaiškės konkurso nugalėtojas bei pagrindinio prizo laimėtojas. Be to, dar dviejų konkurso prizininkų laukia kitos rėmėjų dovanos.

Trumpai priminsime konkurso sąlygas. Visi I etape dalyvavę mūsų žurnalo skaitytojai turėjo atsakyti į 30 teorinės dalies klausimų, kurie buvo skelbiami trijuose mūsų žurnalo numeriuose (nr. 8–10). Teisingai arba teisingiausiai atsakiusieji į visus trisdešimt klausimų ir pateko finalinį etapą. Atsakinėti buvo galima trumposiomis SMS žinutėmis arba interneto svetainėje www.www.auto-bild.lt užpildyti buvusią anketą. Vienas asmuo galėjo siųsti tik vieną atsakymų variantą. Iš atsiųstų keleto variantų buvo skaitomas tik pirmasis. Dalyvauti konkurse galėjo ne jaunesni kaip 18 metų skaitytojai.

Konkurso rengėjai sulaukė nemažai anketų su atsakymais į klausimus. Kadangi užduotys nebuvo labai lengvos, tai norint rasti teisingus atsakymus, visiems jo dalyviams teko iš peties paplušėti. Bet juk ir prizas įspūdingas – galimybė liepos 25 dieną gyvai stebėti “Formulės-1” Vokietijos GP Hokenheimo trasoje.

Sveikiname visus finalininkus ir tariame iki susitikimo gegužės 27 d., ketvirtadienį, 17.45 val. PC “Panorama” esančiame “Battery” kartodrome.

Nr.Vardas, PavardėMiestas
1.Kęstutis BriedisVilnius
2.Ričardas DovidonisPanevėžys
3.Arūnas GelumbauskasPanevėžys
4.Jonas GlodenisMažeikiai
5.Saulius IzonisKaunas
6.Darius JonaitisMažeikiai
7.Nerijus JovaišaPakruojo r.
8.Aurimas KlimavičiusVilnius
9.Nikazijus KubiliusVilnius
10.Nikas LemeškaVilnius
11.Andrius MasilionisPanevėžys
12.Darius RimkevičiusKaunas
13.Benediktas StrylaVilnius
14.Mantas ŠiaučiūnasKaunas
15.Mintautas ŠredersasPanevėžys
16.Aidas TijušasVilnius
17.Daiva UrbanovičiūtėVilnius
18.Sigita ŽidonytėKėdainiai