Per Prezidento laidotuves bus ribojamas eismas

Nuo birželio 28 dienos 7 val. iki liepos 1 dienos 18 val. bus uždrausta statyti transporto priemones Liejyklos g. nuo Skapo iki Totorių g., aikštėje prie Krašto apsaugos ministerijos, Totorių g. atkarpose nuo Labdarių iki Liejyklos g. ir nuo Krašto apsaugos ministerijos iki Šv. Ignoto g., Šv. Ignoto g. atkarpoje nuo Totorių g. iki Dominikonų g., Dominikonų g., L. Stuokos-Gucevičiaus g.

Nuo birželio 28 dienos 7 val. iki liepos 1 dienos 18 val. bus uždrausta važiuoti Benediktinų g. nuo Benediktinų – Šv. Ignoto g. sankryžos, įvažiuoti į Šv. Ignoto g. iš Dominikonų gatvės, įvažiuoti į Universiteto g. iš Šventaragio g.

Liepos 1 dieną nuo 7 val. iki 18 val. bus uždrausta įvažiuoti ir statyti transporto priemones aikštėje prie Katedros aikštės, Karių kapų gatvėje, Kuosų gatvės atkarpoje nuo pirmojo iki antrojo susikirtimo su Karių kapų gatve, aikštelėje prie įėjimo į Antakalnio kapines, taip pat apatinėje aikštelėje prie kapinių.

Taip pat bus uždrausta įvažiuoti į Jūratės gatvę iš Mildos gatvės, į T.Vrublevskio gatvę iš Tilto gatvės, į K. Sirvydo gatvę iš Gedimino prospekto. Be to, bus pakeista eismo kryptis Sapiegos g. atkarpoje nuo Jūratės iki V.Grybo gatvės, Ž.Liauksmino g. atkarpoje nuo Tilto iki K.Sirvydo gatvės, iš K.Sirvydo gatvės į Gedimino prospektą važiuojančios transporto priemonės bus nukreiptos į dešinę.

šaltinis: ELTA

www.auto-bild.lt