Pusantro karto daugiau dešrainių

„ORLEN Lietuva“ praneša, kad per pastaruosius tris mėnesius „ORLEN Lietuva“ degalinėse suvalgyta virš 50 proc. daugiau dešrainių, lyginant su pirmuoju metų ketvirčiu. Nors mėgstami visų rūšių dešrainiai, automobiliu atvykstantieji į „ORLEN Lietuva“ degalines jau antrus metus dažniausiai renkasi įprastus dešrainius su pieniška dešrele.

„Jau ne pirmus metus pastebime tendenciją, kad daugiau dešrainių suvalgoma šiltuoju metų laiku, kai žmonės dažniau vyksta į užmiesčius ar gamtą. Pardavimų statistika rodo, jog daugiausia dešrainių nuperkama „ORLEN Lietuva“ degalinėse prie greitkelių. Tiesa, šiemet prie išaugusių šių užkandžių pardavimų prisidėjo ir mūsų vykdyta akciją,  kurios rezultatai gerokai viršijo lūkesčius“, – sako Saulius Žilėnas, „ORLEN Lietuva“ degalinių tinklą valdančios AB „Ventus – Nafta“ komercijos direktorius.

Pasak jo, akcijos esmė buvo tokia, jog perkant dešrainį degalinės lankytojui buvo suteikiamas specialus lipdukas. Surinkęs penkis lipdukus jis galėjo išsirinkti vieną iš dešrainių nemokamai. Akcija truko tris mėnesius, per kuriuos iš viso nemokamai buvo išdalinta 4300 dešrainių.

„ORLEN Lietuva“

www.auto-bild.lt