Konkurso “Švaresnis miestas mūsų vaikams” III turas

Tęsiame konkursą “Švaresnis miestas mūsų vaikams”. Jo tikslas propaguoti saugų eismą, taupų vairavimo stilių ir gamtos tausojimą.

Primename konkurso “Švaresnis miestas mūsų vaikams!” sąlygas. Jį sudaro du etapai. Pirmasis – teorinių žinių patikrinimas. Jo metu reikia teisingai atsakyti į 15 teorinės dalies klausimų, kurie skelbiami trijuose mūsų žurnalo numeriuose. Skaitytojai, teisingiausiai atsakę į visus penkiolika klausimų, pateks į finalinį etapą, kurio dalyviai spalio mėnesį susitiks varžybose “Eko ralis”. Jų dalyviai važiuodami savais automobiliais bandys pasiekti taupumo rekordus ir atliks dar keletą įdomių užduočių. Nugalėtojų laukia puikūs rėmėjų prizai – kelionė į “Fiat” gamyklą Italijoje, “Good Year” ekonomiškų padangų komplektas ir navigacijos sistema “Tom Tom”.

Šįkart skelbiame trečiojo turo penkis klausimus, prie kurių pateikiami tris atsakymų variantai, iš kurių teisingas yra tik vienas. Atsakymų į trečiojo turo klausimus laukiame iki rugpjūčio 1 d. 24 val. Tai paskutiniai penki teorinės konkurso dalies klausimai. Finalininkų sąrašą paskelbsime “Auto Bild Lietuva” Nr. 17, rugpjūčio 14 d.

DĖMESIO! Vienas asmuo gali siųsti tik vieną atsakymų variantą. Jei gausime daugiau – įskaitysime tik pirmąjį variantą.

Dalyvauti konkurse gali ne jaunesni kaip 18 metų skaitytojai (vairuotojo pažymėjimą turėti būtina).

I turo klausimus rasite čia:

www.auto-bild.lt/2010/07/konkursas-svaresnis-miestas/

II turo klausimus rasite čia:

www.auto-bild.lt/2010/07/konkursas-svaresnis-miestas-2/

Konkursas baigėsi.