Pasitiki lietuviais

UAB „Autobrava“ išplatino pareiškimą, kad FIAT savo automobilių atstovavimą Latvijoje ir Estijoje patikėjo UAB „Autobrava“.

Itališkų automobilių koncernas „Fiat Group Automobiles“ įgaliotajai „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ atstovei Lietuvoje UAB „Autobrava“ suteikė  išskirtinę teisę nuo šiol atstovauti „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ prekių ženklus visose trijose Baltijos šalyse. „Autobrava“ pradėjo intensyvias derybas su naujais potencialiais partneriais Latvijoje ir Estijoje.

„Autobrava“ vadovo Jono Bacevičiaus teigimu, tikimasi, jog oficialaus itališkų automobilių atstovo Baltijos šalyse keitimas ne tik padės išnaudoti rinkos potencialą ir padidinti pardavimus, bet taip pat dar labiau patenkints „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ vairuotojų poreikius – gauti vienodai kokybišką automobilių aptarnavimą visose trijose valstybėse.

„Tai, jog koncernas pagrindinio importuotojo poziciją patikėjo mūsų kompanijai, ne tik verčia pasitempti, bet taip pat patvirtina, jog įmonė visus septynis veiklos metus ėjo teisinga linkme ir įgijo patikimo partnerio įvaizdį“, – sako „Autobrava“  vadovas Jonas Bacevičius.

2003 m., kuomet kompanija perėmė „Fiat“ ženklo atstovavimą Lietuvoje, buvo parduoti 92 „Fiat“ automobiliai, o jau 2008 m. „Autobrava“ pardavimų apimtis pakėlė iki 1321 automobilio per metus. 2009 m., prasidėjus ekonominiam nuosmukiui, įmonės pardavimai sumenko, tačiau vis tiek siekė 260 automobilių. Nuo veiklos pradžios „Autobrava“ Lietuvoje iš viso pardavė 4349 „Fiat“ automobilius.

Kompanijai tapus oficialiu importuotoju visoms trims šalims, „Autobrava“ vadovo teigimu, per ateinančius 3 metus planuojama sustiprinti „Fiat“ ir „Alfa Romeo“ pozicijas Latvijoje ir Estijoje, kur iki šiol šie ženklai nebuvo deramai atstovaujami.

www.auto-bild.lt