Laukiama apie 50 ekipažų

Paraiškų dalyvauti didžiausiame ir prestižiškiausiame automobilių sporto renginyje Baltijos šalyse – „Omnitel 1000 km lenktynėse“ priėmimo terminai baigėsi liepos 1-ąją, tačiau lenktynių organizatoriai galutinį sąrašą paskelbs tik prieš liepos 20 d.

„47 komandas matysime tikrai, tačiau tikėtina, kad šiemet jų gali būti 50 ar net daugiau, – lenktynių spaudos centrą informavo „Promo events“ direktoriaus pavaduotojas Darius Grinbergas. – Kaip ir kiekvienais metais sulaukiame nemažai „paskutinės minutės“ paraiškų.“

D. Grinbergas priminė ką tik baigęs telefoninį pokalbį su pajėgiu Lenkijos lenktynininku, ne kartą besivaržiusiu ir Palangoje Maciejumi Marcinkiewicziumi, kuris ir šiemet labai nori atvykti į Lietuvą su „Ferrari F430“. Ekipa dėl objektyvių priežasčių dar vis negali nurodyti visų lenktynininkų pavardžių, nes keli jų varžosi užsienyje.

„Kaip ten bebūtų, jau dabar galiu drąsiai tvirtinti, kad šiemet Palangoje lenktyniaus tikrai daugiau komandų, nei buvo jų pernai, kai prie starto linijos išsirikiavo 42 ekipų sportininkai“, – teigia D. Grinbergas.