„Škoda“ – jau ir Šiauliuose


Nuo šiol „Škoda“ automobilių pardavimo ir aptarnavimo paslaugas Šiaulių regione vykdys nuo 1997-ųjų dirbanti bendrovė “Igtisa”. Šiauliuose, Išradėjų g. 16, pradeda darbą  naujas „Škoda“ automobilių pardavimo ir techninio aptarnavimo centras.

Jis įsikūrė 1000 kv. metrų ploto patalpose, iš kurių 200 kv. metrų skirti naujų “Škoda“ automobilių ekspozicijai ir 500 kv. metrų plotą užima servisas su 8 darbo vietomis.
„Daugiau nei dešimtmetį mūsų pagrindinė veikla buvo prekyba automobilių detalėmis. Per tą laiką įmonė pasiekė įspūdingų rezultatų ir ėmėme galvoti apie plėtrą bei naujas veiklos sritis, – sako naujojo Šiaulių „Škoda“ centro vadovas Dainoras Saunorius. – Taip gimė mintis prekiauti naujais automobiliais. O „Škoda“ markę pasirinkome todėl, kad tai populiarūs, praktiški ir patikimi automobiliai, turintys gerą reputaciją ir platų pirkėjų ratą. Tikimės, kad nenuvilsime nei jau esančių, nei būsimų „Škoda“ vairuotojų.“
Naujo salono Šiauliuose atidarymas – dar vienas „Škoda Auto“ Lietuvoje vykdomos plėtros strategijos žingsnis. “Mūsų atstovaujamos markės automobiliai jau turi išsikovoję neblogas rinkos pozicijas Šiaulių krašte. Todėl manome, kad atėjo laikas pasiūlyti klientams kokybiškesnes „Škoda“ pardavimo ir serviso paslaugas, – sako „Škoda Auto“ atstovybės Lietuvoje bendrovės „ARX“ generalinis direktorius Česlavas Antonovičius. – Labai džiaugiamės, kad pavyko rasti gerus partnerius Šiauliuose – bendrovę „Igtisa“, kuri pasiruošusi investuoti į „Škoda“ automobilių verslą ir kokybišką aptarnavimą“.
Salono atidarymo proga visi šiauliečiai gruodžio 9-10 dienomis nuo 9 iki 16 val. kviečiami į naująjį Šiaulių „Škoda“ centrą, kur bus galima ne tik susipažinti su „Škoda“ modeliais, bet ir juos išbandyti. Be to, įkurtuvių proga iki gruodžio 31 d. tiek sandėlyje esantiems, tiek užsakomiems automobiliams siūlomos ypatingos nuolaidos ir specialios kainos.