Ženevos automobilių parodoje „Toyota“ pristatys pirmuosius visiškai hibridinius automobilius, kuriuos vairuoti tiesiog smagu


•    Pirmojo visiškai hibridinio automobilio „Yaris Hybrid“ pasaulinė premjera Europos B segmente.
•    „FT-Bh“ koncepcinio modelio pasaulinė premjera. Tai būdas sumažinti taršą už priimtiną kainą.
•    Sportinio automobilio, primenančio, kas yra tyras ir tikras vairavimo džiaugsmas, „GT 86“ debiutas Europoje.
•    „TOYOTA NS4“ ir „FCV-R“ koncepcinių modelių debiutas Europoje  naujas iš elektros tinklo įkraunamas hibridinis (PHEV) automobilis ir degalų elementais varomas automobilis.
•    „TOYOTA diji*“ koncepcinio modelio debiutas Europoje  nepakartojamos pritaikymo asmeniniams poreikiams galimybės.

82-ojoje Ženevos automobilių parodoje bus galima išvysti „Toyota“ produktų atnaujinimo programos tęsinį – emocijų išraiška „GT 86“ automobilyje ir visiškai hibridinės technologijos plėtra į naujus segmentus.

„Yaris Hybrid“
Pasauliui bus pristatytas naujasis „Yaris Hybrid“ automobilis – tikra naujovė B segmente. Su šiuo automobiliu „Toyota Hybrid Synergy Drive®“ technologija pasieks platesnį klientų ratą. Tai bus lengviausiai prieinama hibridinė technologija Europos rinkoje. Sklandus ir tylus važiavimas, manevringumas, erdvus vidus ir kompaktiška išorė bei geriausi taršos rodikliai segmente.

„FT-Bh“ koncepcinis automobilis
„FT-Bh“ koncepcinis automobilis taip pat pirmą kartą išvys pasaulį. Jis yra itin lengvas, visiškai hibridinis ir sukurtas taip, kad kuo mažiau terštų aplinką ir būtų visiems prieinamas. Kuriant automobilį nenaudojamos jokios egzotiškos ir brangios medžiagos ar sudėtingi procesai – naudojama tik tai, kas jau yra automobilių pramonėje.

„GT 86“
Šią vasarą Europoje debiutuos naujasis „Toyota“ automobilis „GT 86“. Naujausias „Toyota“ sportinis automobilis pasižymi tyrumu, jaudinančiais vairavimo potyriais ir priimtina kaina.

„TOYOTA NS4“ ir „FCV-R“ koncepciniai automobiliai
„TOYOTA NS4“ ir „FCV-R“ koncepciniai automobiliai pirmą kartą debiutuos Europoje. „TOYOTA NS4“ yra naujos kartos iš tinklo įkraunamas hibridinis automobilis (PHEV). Automobilis kurtas atsižvelgiant į klientų norus turėti puikaus dizaino, jutiklinėmis technologijomis aprūpintą ir puikius vairavimo potyrius suteikiantį hibridinį automobilį. „FCV-R“ koncepcinis automobilis įkūnija tolesnį „Toyota“ žingsnį link vandeniliu varomų automobilių masinės gamybos. Juo grindžiamas kelias 2015 m. planuojamam išleisti sedano tipo degalų elementais varomam automobiliui.

„TOYOTA diji“
„TOYOTA diji“ koncepcinis automobilis, suteikiantis nepakartojamas pritaikymo asmeniniams poreikiams galimybes, taip pat debiutuos Ženevos automobilių parodoje. Visą korpusą, tiek iš išorės, tiek iš vidaus galima keisti pagal vairuotojo poreikius. Pranešimus ir informaciją galima peržiūrėti taip pat lengvai, kaip ir atsisiųsti programą. Be to, „Toyota diji“ gali sukurti sąsają su kitais automobiliais, kad vairuotojas galėtų mėgautis nepakartojama vairavimo patirtimi.

„Toyota“ spaudos konferencija bus surengta kovo 6 dieną, antradienį, 10.15 val.

DEBIUTAS ŽENEVOS AUTOMOBILIŲ PARODOJE (spaudos dienos)
Automobilis
Koncepcinis automobilis
„Yaris Hybrid“
„FT-Bh“ koncepcinis automobilis
„GT 86“
„TOYOTA NS4“ koncepcinis automobilis
Iš tinklo įkraunamas hibridinis „Prius“
„TOYOTA FCV-R“ koncepcinis automobilis
„Prius+“
„TOYOTA diji“ koncepcinis automobilis

*Ankstesnis pavadinimas „Fun-Vii“  2011 m. Tokijo automobilių parodoje.