Saugus „Toyota“ mėnuo

Gegužė ne tik prekiaujantiems „Toyota“ markės automobiliais, bet ir visiems juos vairuojantiems – ne eilinis mėnuo.

Neseniai iš Budapešto atskriejo žinia, jog šiuos japoniškus automobilius siūlanti bei juos aptarnaujanti šiauliškė „Sovli“ bendrovė Vengrijos sostinėje vykusiame „Toyota“ Europos klientų pasitenkinimo apdovanojimų ceremonijoje pelnė aukščiausią įvertinimą.

Ne menkesnę dovaną vairuojantiems „Toyota“ automobilius paruošė ir Vilniuje įsikūrusi „Mototoja“, paskelbusi gegužę saugiu „Toyota“ mėnesiu ir skirianti ypatingą dėmesį senesniems, pavažinėtiems šios markės automobiliams.

Paskelbusi šią akciją „Mototoja“ visus jos firminiame servise apsilankiusius pavažinėtų „Toyota“ automobilių savininkus pamalonino net 30 procentų nuolaidomis, kurios taikomos ne tik čia atliekamiems darbams, bet ir keičiamos detalėms.

„Paskelbta „Mototojos“ akcija paskatino nagingiems meistrams patikėti savo 2005 metų laidos „Toyota Avensis“ automobilį, kuris prieš vasaros sezoną prašyte prašėsi atidesnės patikros, – pripažįsta vilnietis Vaidotas Pukelevičius. – Nors už pakeistus amortizatorius ir daugelį pakabos detalių teko sumokėti apvalią sumą, tačiau kai paskaičiavau, jog akcijos dėka pavyko sutaupyti net 1500 litų, įsitikinau, kad „Toyota“ pardavėjams tikrai nesvetimi vairuojančiųjų šios markės automobilius rūpesčiai“.

Tokia ypatinga akcija ne naujiems „Toyota“ automobiliams Lietuvoje taikoma pirmą kartą.

„Tačiau ko gero – ir ne paskutinį, – žada „Mototoja“ direktorius Edmundas Povilauskas. – Mūsų, kaip ir gamintojų, tikslai tie patys – tenkinti ir viršyti kliento lūkesčius tiek gaminio, tiek aptarnavimo kokybe, užtikrinti, jog kartą pasirinkęs „Toyota“ jis liktų ištikimas šiam ženklui ir ateityje“.