„Tokyo Auto Salon 2013“ debiutuos koncepciniai „GRMN“ ir „G‘s“

„Toyota Motor Corporation“ (TMC) Tokijo „Auto Salon 2013“ parodoje kartu su NAPAC1 demonstruoja keturis koncepcinius automobilius: „GAZOO Racing tuned by MN“2 („GRMN“) ir „G Sports“3 („G’s“) koncepcinius modelius bei du automobilius, kurie gegužės mėnesį važiuos 41-osiose 24 valandų ištvermės lenktynėse Niurburgringe, Vokietijoje. Šioje didžiausioje pasaulyje perdarytų automobilių parodoje, kuri vyksta nuo šiandien iki sausio 13 d.4 „Makuhari Messe“ parodų centre, Čibos mieste, iš viso dalyvauja devyni „Toyota“ ir vienas „Lexus“ automobiliai.

GRMN Vitz Turbo Concept“ „Aqua G Sports Concept“

Svarbiausi „GRMN“ serijos koncepciniai automobiliai parodoje yra 1,5 litro, trejų durelių „Vitz“ mažagabaritis „GRMN Vitz Turbo Concept“, kuriame dėl didesnio galingumo sumontuotas turbokompresorius, patobulinta pakaba ir lenktynėms sustiprintas korpusas, ir „GRMN Sports FR Concept Platinum“ – galiniais ratais varomas lenktyninis konceptas, turintis turbokompresorių ir pripūtimo kompresorių. Iš „G’s“ serijos demonstruojamas benzininis-hibridinis „Aqua“ pagrindu sukurtas „Aqua G Sports Concept“, pasižymintis puikia degalų ekonomija ir maloniu valdymu, ir sportinis sedanas „Mark X G Sports Carbon Roof Concept“, kurio stogas pagamintas iš anglies pluošto, taip sumažinant kėbulo svorį ir pagerinant važiavimo savybes.

TMC stende demonstruojami ir keturi perdaryti „86“ tipo galiniais ratais varomi kompaktiški sportiniai automobiliai: „86 × style Cb“, „86 Modellista Concept“, „86 TRD Griffon Concept“ ir „Tom’s N086V Concept“. Jie liudija apie plačias „86“ tipo mašinų perdarymo galimybes.

TMC „Tokyo Auto Salon“ parodoje dalyvauja aktyviai, nes nori padėti čia susirinkusiems automobilių mylėtojams įgyvendinti savo svajones. Tęsdama praėjusių metų parodoje pradėtą darbą, TMC nori supažindinti su „GAZOO Racing“5 perdarytais automobiliais dar daugiau žmonių, kad jie patirtų, kaip malonu turėti, vairuoti bei aptarinėti tokias mašinas, ir taptų šios veiklos entuziastais.

Tokyo Auto Salon 2013“ demonstruojamų TMC mašinų sąrašas

Organizacija

Automobilis

Tipas

GAZOO Racing tuned by MN“

GRMN Vitz Turbo Concept“

Koncepciniai automobiliai

GRMN Sports FR Concept Platinum“

GAZOO Racing LFA“ (važiuos 41-osiose 24 valandų ištvermės lenktynėse Niurburgringe)

Lenktyninis automobilis

GAZOO Racing 86“ (važiuos 41-osiose 24 valandų ištvermės lenktynėse Niurburgringe)

G Sports“

Vellfire G Sports Concept“

Koncepciniai automobiliai

Mark X G Sports Carbon Roof Concept“