Slaptas miškininko patarimas

Miškininkai dažnai renkasi Subaru Forester automobilius. Ne tik dėl visų varančiųjų ratų pavaros, universalo tipo kėbulo, bet ir todėl, kad jie labai patikimi.

Japonų „Subaru“ koncerno rinkodaros skyrius nebijo paprastų sprendimų. Kitaip savo automobilio universalo kėbulu ir su visais varančiaisiais ratais jie nebūtų pakrikštiję potencialių pirkėjų profesijos pavadinimu. Jo vardas Forester – išvertus iš anglų kalbos tai reiškia miškininkas arba miško gyventojas.

Iš tiesų, nuo pat debiuto (šis modelis pasirodė 1997 metais), miškininkai yra ištikimi Forester pirkėjai. O japonai jų nepaveda, gamindami gerus automobilius. Receptas paprastas: patikimi „Boxer“ opoziciniai varikliai, bekelei pritaikyta visų varančiųjų ratų pavara, kompaktiškas universalo kėbulas, puiki kokybė ir tinkama kaina.

Antros kartos Forester (serija SG, gaminta 2002–2008 m.) taip pat pasižymi šiomis savybėmis. Automobilis turi 19 cm prošvaisą, tad jam nebaisūs jokie miško keliai. Be to, čia sumontuotas ne tik nuolatinis visų varančiųjų ratų mechanizmas, bet ir didesnės trinties galinis diferencialas ir pavaros palėtintojas. Visa tai turėjo net bazinės komplektacijos modeliai. Pavaros palėtintojas nebuvo montuojamas tik į automobilius su automatinėmis greičių dėžėmis. Visi be išimties Forester modeliai išsiskiria dideliu patikimumu. Žurnalo „Auto Bild“ 2010 ir 2011 metų TÜV ataskaitose matyti, kad tvirtas automobilis su visais varančiaisiais ratais pasiekė puikių rezultatų. Klientų apklausoje, kaip jie vertina savo automobilio kokybę, šio Subaru automobilio vairuotojai visada suteikia aukščiausius įvertinimus.