Klaipėdoje – renovuotas „Škoda“ salonas


Vienas iš šešių Lietuvoje veikiančių “Škoda Auto” atstovų, bendrovė “Hokla”, švenčia įkurtuves iš pagrindų  atnaujintame pastate.

Klaipėdoje, Šilutės pl. 19, lankytojus pasitinka modernus, visus naujausius “Škoda Auto“ reikalavimus atitinkantis atnaujintas „Škoda“ centras. Jis įsikūrė beveik 1000 m2 ploto patalpose, kuriame sukurta jauki aplinka klientams bei  puikios darbo sąlygos šios markės automobilius parduodantiems bei remontuojantiems įmonės darbuotojams.

„Mūsų bendrovė įkurta 1994 m. rugsėjo mėnesį, – pasakoja UAB „Hokla“ direktorius Vytautas Kirklys. – Iš pradžių prekiavome tik automobilių padangomis, vėliau kilo mintis pardavinėti ir automobilius. 2001 m. gavome pasiūlyma prekiauti „Škoda“ automobiliais. Nedvejodami sutikome ir tai atnešė įmonei didžiausią sėkmę. Iš viso jau esame pardavę bemaž pusantro tūkstančio naujų „Škoda“ automobilių, esami vieni didžiausių automobilių verslo atstovų Klaipėdos regione.

Iki šiol dirbome gana kukliose, veiklos pradžioje statytose patalpose, todėl jau senokai brendo mintis plėstis ir atsinaujinti, – sako p. Kirklys. – Džiaugiuosi, kad naujajame, dvigubai padidėjusiame 440 m2 salone galėsime eksponuoti gerokai daugiau ir įvairesnių automobilių.

Šalia esančiame 310 m2 ploto servise sumontuoti aštuoni keltuvai, naujausia diagnostikos bei automobilių remonto aparatūra. Kaip ir kituose “Škoda” servisuose, Klaipėdoje dirba tik aukščiausios kvalifikacijos meistrai, kurie nuolat tobulina savo įgūdžius gamintojo rengiamuose apmokymuose.“

Renovuoto „Škoda“ salono Klaipėdoje atidarymas sutampa su naujų „Škoda“ modelių pasirodymu rinkoje. Kovo pradžioje visi „Škoda“ atstovai pradėjo preikiauti visiškai nauju „Rapid“ modeliu, o šiomis dienomis prekybos salonuose pasirodė ir itin laukta naujiena – trečiosios kartos „Octavia“.

„Škoda“ atstovai Klaipėdoje maloniai kviečia visus klaipėdiečius ir miesto svečius apsilankyti atnaujintame salone. Jo šeimininkai žada norintiems įsigyti naujus „Škoda“ automobilius pateikti specialius, itin patrauklius pasiūlymus, taip pat visi norintieji galės išbandyti naujausius „Škoda“ modelius.