„Mercedes-Benz“ automobiliai nemokamai bus tikrinami visą savaitę


Rugsėjo 17-22 dienomis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bus tikrinami visi iš anksto užregistruoti lengvieji 2002-2007 metų „Mercedes-Benz“ automobiliai. Profesionalūs specialistai nuo 9.00 val. iki 18.00 val. numatytose renginių vietose atliks išsamią automobilių patikrą.
Lengvųjų „Mercedes-Benz“ automobilių serviso vadovo Alvydo Kundroto teigimu, šis automobilių gamintojas kokybei ir saugumui skiria išskirtinį dėmesį. „Siekiame, kad „Mercedes-Benz“ automobilių savininkai važinėtų saugiai ir neturėtų jokių rūpesčių dėl automobilio. Todėl norime kuo anksčiau nustatyti galimus automobilio gedimus ir trūkumus. Šios minties vedini ir organizuojame nemokamus renginius, į kuriuos savininkai turėtų atvykti su savo automobiliu, o visa patikra pasirūpins šios srities profesionalai“, – teigia A. Kundrotas.
Komanda, kurią sudarys 4 specialistai, patikrins, ar tinkamai sureguliuoti žibintai, esant poreikiui juos sureguliuos, nustatys skysčių lygį bei aušinimo skysčio užšalimo temperatūrą. Taip pat atliks vizualinę važiuoklės patikrą bei patikrins stabdžių sistemą (diskai, kaladėlės, žarnelės ir kt.) bei išmetimo sistemą. Be to, esant galimybei specialistai atliks ir automobilio elektronikos patikrą. Galiausiai jie teiks rekomendacijas, kaip tinkamai pašalinti nustatytus trūkumus.
Per dieną planuojama patikrinti apie 20 automobilių, todėl „Mercedes-Benz“ automobilių vairuotojai raginami nepraleisti progos nemokamai patikrinti automobilį ir užsiregistruoti iš anksto.
Renginiai vyks nuo 9 iki 18 val.:
•    Rugsėjo 17-18 d. Vilniuje prie PC „Ozas“;
•    Rugsėjo 20 d. Kaune prie PC „Mega“;
•    Rugsėjo 22 d. Klaipėdoje prie PC „Akropolis“.