Pirmasis Europos sunkvežimių lenktynių etapas baigėsi MAN pergalėmis

Šį savaitgalį Misano trasoje, Italijoje, prasidėjo Europos sunkvežimių lenktynių čempionatas. Po pirmojo lenktynių savaitgalio darosi akivaizdu, kad kova dėl nugalėtojų vardų bus itin įtempta. Ir komandinėje ir asmeninėje įskaitoje pilotai kvėpuoja vieni kitiems į nugaras.

Po lenktynių Misano trasoje asmeninės įskaitos lyderiu tapo praėjusių metų čempionas Jochenas Hahnas („MAN“) surinkęs 43 taškus. Jam į nugarą kvėpuoja Norbertas Kissas („MAN“) su 39 taškais ir Antonio Albacete („MAN“) turintis 33 taškus.

Komandinėje įskaitoje pirmąją vietą užėmė 70 taškų surinkę „Team Reinert Adventure“ („MAN“) atstovai, antrąją vietą pelnė „Truck Sport Lutz Bernau“ atstovai („MAN“) pirmajame etape surinkę 68 taškus, o trečioji pozicija su 65 taškais atiteko „Buggyra Int Racing System“ („Freightliner“).

Sekantis lenktynių etapas vyks Los Arcos trasoje, Ispanijoje, birželio 7–8 d.

UAB „Adampolis“ yra įgaliotasis „MAN Truck and Bus AG“ atstovas šalyje. Įmonė prekiauja ne tik sunkvežimiais, bet ir jų dalimis,  valdo platų serviso tinklą bei užsiima tiek sunkiojo, tiek komercinio transporto nuoma.

www.www.auto-bild.lt