Vilniuje Šermukšnių, Vasario 16-osios ir A. Jakšto gatvėse bus ribojamas eismas

Modernizuojant šilumos tinklus iki rugpjūčio 24 d. Naujamiesčio seniūnijos teritorijoje iš dalies bus ribojamas transporto eismas įvairiose gatvėse. Darbai vykdomi septiniais etapais, trečio ir ketvirto etapo metu nuo pirmadienio iki liepos 28 d. eismas bus draudžiamas Šermukšnių gatvėje neporinių namų pusėje, o Vasario 16-osios ir A. Jakšto gatvėse eismas bus apribotas iš dalies – palikta tik viena eismo juosta.

Vilniaus miesto savivaldybė primena, kad pirmo ir antro etapo darbai taip pat nebaigti – iki birželio 14 dienos eismas ir toliau bus apribotas Lukiškių gatvės dalyje tarp Vasario 16-osios ir J. Tumo-Vaižganto gatvių bei J. Tumo-Vaižganto gatvės dalyje tarp J. Savickio ir Lukiškių gatvių, šioje atkarpoje eismas ribojamas iš dalies – eismui palikta tik viena juosta.

Penktas etapas vyks nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio 14 d. darbai bus vykdomi A. Jakšto gatvėje tarp Šermukšnių ir A. Goštauto gatvių draudžiant eismą. Šeštas etapas – nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio 14 d. darbai bus vykdomi A. Jakšto gatvėje tarp Šermukšnių ir A. Goštauto gatvių draudžiant eismą.

Septintas etapas – nuo liepos 14 d. iki rugpjūčio 24 d. darbai bus vykdomi A. Goštauto gatvėje tarp A. Jakšto ir A. Vienuolio gatvių iš dalies apribojant transporto eismą (viena eismo juosta).

Vilniaus miesto savivaldybė papildomai informuos apie kiekvieno etapo darbų eigą ir eismo pasikeitimus.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų.

www.www.auto-bild.lt