„Conti Hybrid HS3“: įvairiems keliams tinkamos universaliosios padangos

Didėjant paklausai, pervežimo paslaugas teikiančių transporto įmonių veikla sparčiai auga. Aukščiausios kokybės padangų gamintojas „Continental“, besiplečiančiant pervežimų regioniniais keliais sektoriui siūlo visiškai naują seriją „Conti Hybrid“ padangų, kurios yra tinkamos tiek pervežimams vietinės reikšmės keliais, tiek ir greitkeliais. Šios specialiai sukurtos „Conti Hybrid“ gamos padangų konstrukcija – ideali itin dažniems pervežimams ir tolimųjų reisų automobilių parkui.

Pirmoji naujojoje Hybrid gamoje bus 22,5 colių dydžio universali vairuojamosios ašies „Conti Hybrid HS3“ padanga. Palyginti su pirmtakėmis, didesnio tūrio ir dilimui itin atsparus naujo dizaino protektorius užtikrina 17 procentų ilgesnį tarnavimo laiką. Be to, naujasis protektorius taip pat itin sumažina dėl deformacijos atsirandantį pasipriešinimą riedėjimui, tad „Conti Hybrid HS3“ yra itin patikimos universalios padangos intensyviems pervežimams įvairiais keliais.

Įstrižos protektoriaus pagrinde esančios lamelės su praplatėjimais užtikrina puikius rezultatus ant šlapios ir besikeičiančios kelio dangos visą padangos tarnavimo laiką. Dėl „Conti Hybrid HS3“ vairuojamosios ašies padangos uždaro protektoriaus krašto ji yra labai manevringa, bet tuo pačiu pasižymi itin maža protektoriaus paviršiaus deformacija. Padangos sienelėms naudojamas naujas gumos mišinys padeda sumažinti padangos kaitimą, o tai taip pat taupo degalus.

Itin didelis saugumo lygis reikliame regioninių pervežimų sektoriuje, puikus elgesys šlapiame kelyje visą tarnavimo laiką ir išskirtinės bei nesikeičiančios stabdymo savybės lemia, kad naujosios „Conti Hybrid“ vairuojamosios ašies padangos yra puikus universalumo pavyzdys. Ir, nors ir itin plati padangų paskirtis, naujosios „Conti Hybrid HS3“ tęsi vokiečių gamintojo pažadą: maksimalus padangos tarnavimo laikas ir dar mažesnės degalų sąnaudos.

Tvirtas, aukščiausios kokybės padangos karkasas, padidinto tūrio protektoriaus sluoksnis, keturių sluoksnių trikampiai diržai ir ypatingai atspari briaunos konstrukcija užtikrina patikimą ir ilgą tarnavimo laiką. Be to, šios universaliosios padangos pritaikytos didesniam „Euro 6“ normas atitinkančių sunkvežimių svoriui. O protektoriaus paviršiuje esantis suvedimo indikatorius (VAI – „Visual Alignment Indicator“) leis laiku pastebėti blogą padangų suvedimą.

Aukštos kokybės padangos restauravimo ir atnaujinimo galimybės leis sutaupyti dar daugiau  lėšų automobilių parko valdyme. Taip pat kaip ir kitos „Continental“ sunkvežimių padangos, naujosios „Conti Hybrid HS3“ turi patentuotą „AirKeep“ vidinį sluoksnį, užtikrinantį maksimalų padangos sandarumą.

Iki šių metų pabaigos naujosios vairuojamosios ašies 22,5 colio „Conti Hybrid HS3“ padangos, skirtos itin intensyviems pervežimams, bus siūlomos mažiausiai aštuonių skirtingų dydžių:

– Conti Hybrid HS3 385/55 R 22.5

– Conti Hybrid HS3 385/65 R 22.5

– Conti Hybrid HS3 275/70 R 22.5

– Conti Hybrid HS3 315/70 R 22.5

– Conti Hybrid HS3 315/70 R 22.5 XL

– Conti Hybrid HS3 315/80 R 22.5

– Conti Hybrid HS3 295/80 R 22.5

– Conti Hybrid HS3 12 R 22.5

Apie Continental

Continental yra viena pirmaujančių automobilinės industrijos tiekėjų pasaulyje, kurios 2013 metų preliminari apyvarta siekė 33,3 milijardus eurų. Tiekdama stabdžių, variklių, transmisijų ir važiuoklių sistemas bei komponentus, matavimo prietaisus, informacijos ir pramogų įrenginių sistemų sprendimus, automobilinę elektroniką, padangas ir elastomerus, Continental svariai prisideda prie eismo saugumo didinimo ir pasaulinio klimato apsaugos. Continental taip pat turi didelę automobilių parko valdymo patirtį. Šiuo metų 49 pasaulio šalyse esančiuose įmonės padaliniuose dirba daugiau kaip 182 000 darbuotojų.

Padangų padalinys yra vienas pirmaujančių pasaulyje padangų gamintojų, turintis daugiau nei 44 000 darbuotojų, kurio 2013 metų apyvarta siekė daugiau nei 9,6 milijardus eurų. Šiandien padaliniui priklauso 24 tyrimų ir gamybos centrai visame pasaulyje. Platus produktų asortimentas drauge su nuolatinėmis investicijomis į tyrimus ir plėtrą užtikrina ekonomiškumą ir yra ekologiškai saugus.

Komercinių automobilių padangų padalinys yra vienas didžiausias sunkvežimių, autobusų ir komercinės paskirties automobilių padangų gamintojas pasaulyje.

Continental Padangų padalinys yra Vokietijos DFB Taurės, 2014 FIFA World CupTM Brazilijoje ir UEFA EURO 2016TM Prancūzijoje oficialusis rėmėjas.

www.www.auto-bild.lt