Neprilygstamas Amarok Ultimate

Sėkmingąją Amarok pikapų šeimyną neseniai papildė ypač turtingai sukomplektuotas šiek tiek atnaujintos išvaizdos modelis. Jis pasipuošė naujais biksenoniniais žibintais ir papildomomis chromo dekoracijomis. Naujasis Amarok Ultimate flagmano poste pakeitė ir taip prabangų Amarok Highline, papildydamas pastarojo komplektaciją keletu įdomių priedų.

Žvelgiant iš priekio, žvilgsnį pirmiausiai patraukia pakeisto dizaino biksenoniniai žibintai su dienos šviesos LED diodų juostele ir chromu dengti radiatoriaus grotelių elementai. Nors šie įspūdingi žibintai yra papildomos komplektacijos elementas, naujasis Amarok Ultimate vis tiek išlieka pirmuoju pasaulyje šios klasės pikapu, kuriame tokie žibintai (biksenoniniai su LED dienos šviesos diodų juostele) iš viso montuojami, nors ir už papildomą mokestį. Kiti Ultimate modelio išskirtiniai elementai: sidabro spalvos galinio vaizdo veidrodėlių gaubtai, tamsinti galiniai žibintai, LED numerio apšvietimo lemputės, „Aragonit” 19 colių lengvo lydinio ratlankiai su 255/55 padangomis, sidabro spalvos dugno apsaugos skydas, chromuoti slenksčiai ir stilizuota saugos sija (vamzdis už kabinos).

Amarok Ultimate bazinėje komplektacijoje yra ParkPilot parkavimo pagalbininkas su Including Rear Assist galinio vaizdo kamera, nulenkiami elektra valdomi ir šildomi galinio vaizdo veidrodėliai, apsauginė signalizacija, šildomos priekinės sėdynės ir RNS 315 automagnetola su navigacijos sistema bei mobiliojo telefono jungtimi.

Salonas – juodos spalvos su odinėmis sėdynėmis. Prie bendros salono stilistikos puikiai dera tinkamai parinkti kilimėliai. Galimos kėbulo spalvos – Candy White balta, Natural Grey pilka, Reflex Silver sidabrinė, Starlight Blue, Toffee Brown ruda ir Deep Black juoda. Po variklio gaubtu montuojami 103 arba 132 kW turbodyzeliniai varikliai. Galima rinktis mechaninę arba automatinę pavarų dėžę bei galinių arba visų ratų pavarą. Vokietijoje Amarok Ultimate kainuos nuo 34,770 eurų (be PVM) arba nuo 41,376 eurų (su PVM).

www.www.auto-bild.lt