„Bridgestone“ – išskirtinis „BMW i8“ padangų tiekėjas

Didžiausias padangų gamintojas pasaulyje „Bridgestone“ didžiuojasi  tapęs išskirtiniu padangų tiekėju naujajam BMW modeliui – hibridiniam elektromobiliui i8.

Sudėtingą ypatingojo padangų tiekėjo BMW i3 elektromobiliui atrankų procesą įveikusi „Bridgestone“ kompanija tęsia glaudų bendradarbiavimą su BMW, o ši sutartis yra dar vienas ilgalaikės ir stiprios partnerytės tarp šių dviejų kompanijų įrodymas.

Norėdama įrodyti tikrąjį savo veiklos potencialą, „Bridgestone“ kompanija sukūrė padangas revoliucingam BMW hibridiniam elektromobiliui i8, kuris pasižymi puikiu ekonomiškumo ir dinaminių savybių deriniu.

Tęsdama tradicijas ir skirdama dėmesį pagrindinėms savo vertybėms – saugumui, puikioms eksploatacinėms savybėms bei efektyviam dizainui – „Bridgestone“ sukūrė išskirtines, ypač aukšta kokybe pasižyminčias sportines padangas „Potenza S001“, kurias neseniai BMW pasirinko savo i8 modeliui.  Buvo patvirtintos kelios vasarinių dydžių ir raštų kombinacijos.  Kiekviena iš jų priskiriama tam tikrai padangų specifikacijai.

BMW i8 savininkai galės rinktis šiuos padangų dydžius:

  • Priekinės: 195/50 R20 „Potenza S001-I 93W XL“
  • Galinės: 215/45 R20 „Potenza S001-I 95W XL“
  • Priekinės: 215/45 R20 „Potenza S001 95W XL“
  • Galinės: 245/40 R20 „Potenza S001 99W XL“

Žieminės padangos šiam modeliui taip pat jau numatytos. Tai „Blizzak LM-32”, kurios bus skirtos specialiai „BMW i8” automobilių savininkams, kurie šį išskirtinį modelį eksploatuos šaltojo klimato sąlygomis – tai bus  215/45 R20 95V XL dydžio padangos.

„Dėl savo harmoningų savybių „Potenza S001“ padangos jau paliko pėdsaką sportinių padangų kategorijoje. Todėl nenuostabu, kad būtent jos buvo pasirinktos i8 modeliui – automobiliui, kuris yra skirtas atskleisti savo savininko individualumą ir išskirtinumą. Nenuginčijamas šios transporto priemonės sportiškumas bei griežti reikalavimai degalų ir energijos sąnaudoms  buvo didelis, tačiau atsiperkantis iššūkis. Mes didžiuojamės pasiekę tokį didelį pripažinimą ir tuo, kad buvome pasirinkti išskirtiniais tiekėjais šiam BMW modeliui“, – sakė „Bridgestone Europe“ kompanijos generalinis direktorius Jake Rønsholtas.

„Bridgestone“ pasirinkimas išskirtiniu tiekėju yra tik maža ilgalaikio bendradarbiavimo su BMW kompanija tiek lenktynių trasoje, tiek už jos ribų dalis. Per pastaruosius 17 metų į partnerytės nuveiktų darbų kraitį galima įdėti ir ilgą gamyklos įrenginių sąrašą, bendradarbiavimą vykdant „BMW Driving Experience“ programą ir tokias technologijos naujoves, kaip „Run-Flat“ padangos.

Neseniai i3 ir i8 hibridiniam elektromobiliui pasirinktos padangos pasižymi saugumu, puikiu sukibimu ant šlapios kelio dangos bei itin mažu pasipriešinimui riedėjimui. Šios savybės įrodo dideles pastangas ir glaudų bendradarbiavimą tarp dviejų kompanijų, kurios siekia prisidėti prie darnesnės visuomenės kūrimo ir gamtos išsaugojimo.

Daugiau informacijos apie aukštos kokybės „Bridgestone Potenza S001“ sportines padangas galite gauti apsilankę internetinėje svetainėje: http://www.bridgestone.co.uk/auto/ranges/potenza/s001/ .

www.www.auto-bild.lt