“Auto Bild” Nr. 7

Brangūs skaitytojai! Vasara prabėga greičiau nei kuris kitas metų laikas. Šiltasis ir šviesusis sezonas Lietuvoje trumpas, bet labiausiai mėgstamas. Dauguma mūsų vasarą atostogaujame, keliaujame, daugiau laiko praleidžiame gryname ore, iškylaujame gamtoje. Šiek tiek gaila, bet žengiame į kitą metų laiką – rugsėjo 1-oji skelbia kalendorinę rudens pradžią. Nauji mokslo metai studentams ir moksleiviams, nauji darbai ir iššūkiai dirbantiems. Visų aktyvių žmonių laukia nauji tikslai ir siekiai.
Rugsėjis – vienas aktyviausių mėnesių metuose, per kurį dauguma verslininkų, tarsi norėdami kompensuoti „dykaduoniaujant“ praleistą laiką, puola uoliai dirbti. Ne išimtis ir automobilių pramonės atstovai. Būtent rugsėjo mėnesį gausu naujų modelių pristatymų, testų, konkursų, parodų. Didieji automobilių gamintojai aktyviai ruošiasi svarbiausiam pusmečio renginiui – Paryžiaus automobilių parodai, prasidėsiančiai spalio 2 dieną. Su svarbiausiais rudeniniais automobilių pasaulio debiutais supažindinsime ir jus, brangūs „Auto Bild Lietuva“ skaitytojai.
Vasarai pasibaigus keičiasi ir vairavimo sąlygos. Miestų gatves užtvindo gausybė automobilių, kurie kaip mat išsirikiuoja ilgomis eilėmis, taigi visiems vairuotojams linkime kantrybės įstrigus spūstyse. Ruduo pateiks ir naujų važiavimo sąlygų – ilgėjančią tamsiąją paros dalį, lietų, rūką, šalnas ir, žinoma, išsiblaškiusius mokinukus keliuose. Būkime atidūs ir saugokime vieni kitus. Malonaus skaitymo.
Vitoldas Milius

ABL, 2014 m. Nr. 7