Pradedamas Erfurto – Oslo g. viaduko kapitalinis remontas – keisis eismas, viešojo transporto darbas

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad nuo rytdienos 19 val. iki gruodžio 15 d. bus vykdomi Erfurto – Oslo g. viaduko kapitaliniai remonto darbai. Kapitalinio remonto metu bus draudžiamas transporto ir pėsčiųjų eismas. Taip pat keisis ir 20, 21, 22, 23, 49, 55, 59, 68, 116 autobusų maršrutų trasos ir tvarkaraščiai.

Pėstieji į Erfurto g. bus nukreipiami per požeminę pėsčiųjų perėją. Oslo g. bus įrengtos apsisukimo vietos į Lazdynų ligoninę, Šiltnamių g., Bukčių g. bei į Lazdynus, Vilniaus vakarinį aplinkkelį. Taip pat į Lazdynėlius ir Bukčius galima bus važiuoti nuo Vilniaus vakarinio aplinkkelio.

Taip pat keisis ir 20, 21, 22, 23, 49, 55, 59, 68, 116 autobusų maršrutų trasos ir tvarkaraščiai.

20 Žemieji Paneriai–Mūrinė Vokė–Lazdynai maršruto autobusai važiuojant į Lazdynus apsisuks Oslo g., neužvažiuojant į remontuojamą viaduką. Į Žemuosius Panerius trasa nesikeičia.

21 Lazdynėliai–Lazdynai–Centras maršruto autobusai į Lazdynėlius važiuos vakariniu aplinkkeliu, apsisukant prie L. Asanavičiūtės g. Grįžtant į centrą, nuo Lazdynėlių g. autobusai važiuos Šiltnamių g. ir apsisuks Oslo g., neužvažiuojant į remontuojamą viaduką.

22 Lazdynai–Oslo g.–Centras maršruto autobusai į centrą nuo Erfurto g. važiuos Architektų g., Laisvės pr. Autobusai neužsuks į Šiltnamių g. Į Lazdynus trasa nesikeičia.

23 Stotis–Švitrigailos g.–Lazdynai maršruto autobusai į stotį nuo Architektų g. važiuos Laisvės pr. Autobusai neužsuks į Šiltnamių g. Trasa į Lazdynus nesikeičia.

49 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Bukčiai maršruto autobusai į Bukčius važiuos vakariniu aplinkkeliu, apsisukant prie L. Asanavičiūtės g. Į Ateities g. autobusai važiuos iš Šiltnamių g. (už Jonažolės st.) sukant į Oslo g. ir apsisukant joje.

Keleivių patogumui A49 autobusų maršruto reisai, kurie sutrumpinti iki Šiltnamių g. žiedo, pervadinti į 69 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Šiltnamių g. maršrutą. Nuo pirmadienio 69 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Šiltnamių g. maršruto autobusai iki Šiltnamių žiedo važiuos vakariniu aplinkkeliu, apsisukant prie L. Asanavičiūtės g. Į Ateities g. autobusai važiuos iš Šiltnamių g. (už Jonažolės st.) sukant į Oslo g. ir apsisukant joje.

55 Lazdynai–Laisvės pr.–Fabijoniškės–Santariškės maršruto autobusai į Lazdynų ligoninę važiuos vakariniu aplinkkeliu, apsisukant prie L. Asanavičiūtės g. Į Santariškes autobusai važiuos iš Šiltnamių g. sukant į Oslo g. ir apsisukant joje.

59 Grigiškės–Lazdynai–Laisvės pr.–Žvėrynas maršruto autobusai važiuojant į Žvėryną apsisuks Oslo g., neužvažiuojant į remontuojamą viaduką. Į Grigiškes trasa nesikeičia.

68 Lazdynai–Mūrinė Vokė–Lentvaris–Grigiškės maršruto autobusai važiuojant į Lazdynus apsisuks Oslo g., neužvažiuojant į remontuojamą viaduką. Į Grigiškes trasa nesikeičia.

116 Žvėrynas-Gudelių šilas-Bukčiai maršruto autobusai nuo Gudelių ir Erfurto g. sankryžos važiuos ratu: Erfurto, Architektų, Erfurto g. Autobusai į Bukčius nevažiuos.

Visų eismo dalyvių prašome būti atidiems ir laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų. Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt.

Viešųjų ryšių skyrius, el.p. vrt@vilnius.lt