Naujos tendencijos: ADAM ROCKS žengia į naują rinkos segmentą

adam3Kas gi dar gali nustebinti Ievą? Norėdamas tai padaryti naujasis Adam Rocks užsidėjo šarvus. Šiandien Ieva sutiko savąjį „Adomą“.

Tiesa, tai ne tą saldžioji serialo žvaigždė, per vieną naktį išlaisvinęs Riuselsheimą nuo miesčioniškumo, o laukinis jo brolis. Leiskite pristatyti – ponas Adam Rocks. Tipas, kuris iš tiesų turėtų patikti moterims. Ar ir jis taps Ievos susidomėjimo objektu? Gerai sumodeliuotas „Adomas“ greitai atsiskleidžia kaip kūrybingas rinkodaros ekspertas. Masyvūs jo sparnų praplatėjimai atleidžia vieną kitą „bumbtelėjimą“ parkuojant automobilį rojuje, kur Ieva mėgsta apsipirkinėti. Tačiau tariama automobilio dugno apsauga yra tik šou elementas.

adam1Ir šiek tiek didesnė prošvaisa (tiksliai 15 milimetrų) neleidžia imtis jokios nuodėmingos veiklos Edeno sodo tankumynuose. Ir nors jis dėvi „rūbą“ iš figos lapų, Rocks yra daugiau nei margas rojaus paukštis. Jau vien naujas variklis rodo, kad „Adomo“ ketinimai tikrai labai rimti. Pirmą kartą „Opel“ koncernas siunčia į lenktynių trasą trijų cilindrų turbininius variklius. Nors lengvi vieno litro darbinio tūrio 90 ir 115 AG varikliukai iš aliuminio komplektuojami su nauja šešių pavarų mechanine greičių dėže yra tik šiek tiek didesni už mėgstamiausią Ievos rankinę, tačiau spaudžia kaip reikiant. Maksimalus greitis siekia 180 km/h (66 kW/90 AG) ir 196 km/h (85 kW/115 AG), o nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėjama atitinkamai per 11,9 ir 9,9 s. Nepaisant galios, ECOTEC variklis vidutiniškai sunaudoja vos 4,5 l (66 kW/90 AG) ir 5,1 l (85 kW/ 115 AG) degalų 100 km kelio.

Po kietu bekelei tinkamu kiautu slepiasi švelnus ponaitis 

adam7

adam6

adam8Taip arti dangaus skliauto gali atsidurti tik naujasis Rocks – didelio sulankstomo stogo įprastam Adam modeliui negalima užsakyti net ir už papildomą kainą. „Swing Top“ stogas leis Rocks ekipažui mėgautis atviru dangumi. Stogas iki galinio statramsčio susilanksto vos per 5 s, o tai daryti galima, net jei automobilis važiuoja ir net jei greitis siekia 140 km/h. Trisluoksnė stogo medžiaga su neopreno intarpu viduryje gerai sulaiko triukšmą, be to, ji pritaikyta bet kokioms oro sąlygoms ir yra ilgaamžė. Adam Rocks turi išskirtinę „Opel IntelliLink” sistemą, kuri siūlo išorinių įrenginių prijungimo funkcijas ir programas. Ši sistema dera su naujaisiais išmaniaisiais telefonais, turinčiais „Android“ ir „Apple iOS“ operacines sistemas.

Vairuotojas visuomet galės palaikyti ryšį – skambinti, pasirinkti mėgstamą muziką ar, naudojantis „Siri Eyes Free“ funkcija, perskaityti gautas SMS žinutes, jas diktuoti ir siųsti bei rašyti elektroninius laiškus – o jo rankos visuomet bus ant vairo, o akys nenuleistos nuo kelio. Stovinčiame Adam Rocks automobilyje galima peržiūrėti nuotraukas ar vaizdo įrašus septynių colių didelės raiškos jutikliniame ekrane. Jei Adomas ir Ieva nori būti laiminga pora, jie iš pradžių turėtų būti sąžiningi. Nes prakalbus apie kainą, ponas Rocks nelabai pritaria labdarai – jis nuodėmingai brangus ir į namus keliauja už ne mažesnę kaip 51 910 Lt / 14 910 eurų kainą. O tai mums sako, kad ir rojuje kartais galioja gana žemiški įstatymai.

adam4

adam5

ABL, 2014 m. Nr. 8