LASF prezidentas pagerbė kadenciją baigusią Tarybą

Prieš kelias dienas Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) prezidento rinkimuose laimėjęs Romas Austinskas pirmuoju savo darbu pagerbė buvusią Tarybą bei ėmėsi federacijos vienijimo.

Pirmuoju savo darbu naujai išrinktas LASF prezidentas R. Austinskas pradėjo naują tradiciją  ir pagerbė kadenciją baigusią Tarybą.

„Tiek automobilių sporte, tiek ir federacijoje yra susirinkę šio sporto entuziastai, daugelis jų dirba savanoriškai, neatlygintai, todėl natūralu, kad jie nusipelnė padėkos už padarytus darbus per keturis metus. Juk mes visi turime dirbti vieningai ir siekti bendrų tikslų – pakelti automobilių sporto lygį bei didinti šios sporto šakos žinomumą, o tai lengviausia padaryti, kai visi – tiek buvusi, tiek naujai išrinkta Taryba, dirbs kaip viena komanda, vienas kumštis“, – federacijos ateities viziją pristato R. Austinskas.

Kartu su padėkų įtekimu buvo pasveikintas ir kartingo federacijos prezidentas Ramūnas Savickas, kuris mini 50-tą jubiliejų. Po padėkų ceremonijos ir sveikinimų, buvusieji Tarybos nariai išreiškė pasitikėjimą nauju LASF prezidentu bei pristatė aktualiausius klausimus bei tęstinumo laukiančius darbus, kurių įgyvendinimui R. Austinskas ir jo komanda gali tikėtis visapusiškos buvusių Tarybos narių pagalbos ir paramos.

Primename, kad LASF viceprezidentais tapo Benediktas Vanagas ir Jonas Dereškevičius.

LASF Tarybą sudaro:

LASF ralio komiteto pirmininkas – Maris Simsonas

LASF kroso komiteto pirmininkas – Kazimieras Gudžiūnas

LASF žiedo komiteto pirmininkas – Rimvydas Agurkis

LASF drift’o komiteto pirmininkas – Antanas Kyguolis

LASF drag‘o komiteto pirmininkas – Rolandas Šležas

LASF 4×4 komiteto pirmininkas – Gediminas Grigaitis

LASF kitų sporto šakų komiteto pirmininkas – Gintautas Firantas

LASF teisėjų komiteto pirmininkas – Šarūnas Liesis

LASF saugaus varžybų organizavimo komiteto pirmininkas – Remigijus Antanavičius

LASF techninių reikalavimų komiteto pirmininkas – Egidijus Janavičius

LASF senjorų komiteto pirmininkas – Evaldas Torrau

Apie LASF

LASF (Lietuvos automobilių sporto federacija), įkurta 1990 metais Kaune, vienija automobilių sportą propaguojančius ar remiančius asmenis. Šiuo metu veikia 11 komitetų, kuriuose sprendžiami atskirų automobilių sporto šakų klausimai. LASF tikslas yra ne tik populiarinti saugų automobilių sportą, bet ir puoselėti bei kelti bendrą vairavimo kultūrą Lietuvoje: nuo mažiausių iki vyriausių vairuotojų. http://www.lasf.lt/, https://www.facebook.com/lasf.automobiliu.sporto.federacija, http://instagram.com/lasf.lt/

www.auto-bild.lt