Naujasis „Škoda Superb“ su „Continental“ padangomis

1_Naujas_Skoda_Superb

Naujasis „Škoda Superb“ automobilis komplektuojamas su „ContiEcoContact 5“ ir „ContiPremiumContact 5“ padangomis.

Debiutuojantis naujasis trečiosios kartos „Škoda Superb“ flagmanas iš gamyklos išrieda su „Continental“ padangomis, kadangi čekų markės gamintojai „ContiEcoContact 5“ ir „ContiPremiumContact 5“ padangas komplektuoja kaip originalią automobilio įrangos dalį. Abiejų padangų modeliai yra 215/55 R 17 V dydžio ir tiekiami į šalia Čekijos Kvasinų miestelio esančią gamyklą, kurioje surenkamas naujasis „Škoda Superb“ modelis. Šias padangas gamintojas pasirinko ne tik dėl itin mažo pasipriešinimo riedėjimui, bet ir puikių komforto savybių, išskirtinio saugumo ir didelės nuvažiuojamos ridos. Taip pat toks sprendimas leis sumažinti logistikos išlaidas, kadangi šios padangos yra gaminamos vos už 180 kilometrų esančioje Čekijos Ostrokovicų miesto gamykloje.

ContiEcoContact 5 Internet Version (jpg),Vasarinės „ContiEcoContact 5“ padangos yra sukurtos užtikrinti mažą pasipriešinimą riedėjimui, bet tuo pačiu metu pasižymi ir trumpu stabdymo keliu ant šlapios ir sausos kelio dangos.

ContiPremiumContact 5 Print Version (tif)

Tuo tarpu „ContiPremiumContact 5“ padangos ne tik išsiskiria trumpu stabdymo keliu, bet ir pasižymi ypatingai tiksliu valdymu net ir važiuojant dideliu greičiu. Šių įvairiapusių padangų, skirtų tai pačiai automobilių klasei, savybės gamintojui ir pirkėjui leidžia pasirinkti arba labiau taupias, arba daugiau į itin tikslų valdymą orientuotas padangas, labiausiai tinkančias konkrečiam automobilio modeliui.

Gamintojo nuotr.

www.auto-bild.lt