Audi plečia bendradarbiavimą su Tarptautiniu Berlyno kino festivaliu

Audi extends partnership with the Berlin International Film Festival.

Nors 66-asis Berlyno kino festivalis įvyks tik po 3 mėnesių, jam jau ruošiamasi pilnu tempu. Vienas iš paruošiamųjų darbų – apsirūpinti automobilių parku. Tuo tikslu Berlynalės direkcija pratęsė jau ne vienerius metus besitęsiantį bendradarbiavimą su Audi bendrove, kuri visą tą laiką buvo generaliniu festivalio rėmėju. Bendradarbiavimas pratęstas iki 2017 m – per šį laikotarpį bendrovė suteiks 300 Audi automobilių parką, kuriame bus daug pažangių SUV klasės įkraunamų hibridų. Audi automobiliai gabens svečius ir bus suteikti rengėjams per visus Berlynalės renginius, įskaitant trumpametražių filmų peržiūras ir laureatų apdovanojimą bei Audi Berlinale Lounge kultūrinių renginių programą, į kurią įtrauktas ir jau tradiciniu tapęs šiuolaikinio kino aktualijas aptariantis Berlinale Open House pokalbių šou.

Berlyno kino festivalyje jau daugelį metų gyvuoja tradicija, kai Audi bendrovė iškilmingame renginyje įteikia festivalio direktoriui festivalio tarnybinio  automobilio raktelius. Juo šį sezoną tapo Q7 e-tron 3.0 TDI quattro*.

Šiuo automobiliu ilgametis Berlynalės festivalio direktorius Dieteris Kosslickas važinės festivalio organizaciniais reikalais ir į darbo susitikimus. Automobilį iškilmingame renginyje įteikė Audi AG Vokietijos filialo marketingo direktorius Wayne Griffiths.

„Berlyno kino festivalis – atviras, progresyvus ir žiūrovui ypač draugiškas renginys. Ši koncepcija puikiai reprezentuoja Audi veiklą Vokietijos sostinėje. Buvimas generaliniais rėmėjais – ne tik garbė, bet ir didžiulė atsakomybė bei didžiulis pasišventimas organizuojant teminius renginius“, – automobilio perdavimo ceremonijoje kalbėjo W. Griffiths.

Berlyno kino festivalis – aukščiausios prabos kino forumas. Pernai įvykusiame festivalyje per 1098 peržiūras buvo parodyti 443 kino filmai. Dauguma jų – pasaulinės premjeros, kurias stebėjo per pusę milijono žiūrovų. Organizatoriams Audi suteikia maždaug 300 festivalio simbolika papuoštų įvairių modelių automobilių. Tarp jų yra ne vienas e-tron indeksu pažymėtas pažangiausios konstrukcijos įkraunamas hibridas.

Kaip minėta, festivalio direktorius D. Kosslickas važinės su prestižinės klasės SUV Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro. Tai pirmasis Audi dyzelinis įkraunamas hibridas, kuriame naudojamas TDI variklis ir quattro visų ratų pavara.

*Audi Q7 e-tron 3.0 TDI quattro:
Vidutinės degalų sąnaudos, l/100 km: 1,8 – 1,9
Vidutinės el. energijos sąnaudos, kWh/100 km: 18.1 – 19.0
Vidutinė CO2 tarša, g/km: 48 – 50