“Auto Bild” Nr. 1

2016_Nr_1_virselis

BRANGŪS SKAITYTOJAI!

Šį redaktoriaus žodį rašau neįprasto kelionės automobiliu metu ir būdamas ne Europos žemyne, o Afrikoje. Mūsų žurnalas kasmet atlieka netradicinius testus.

Stengiamės, kad šie važiavimai būtų išskirtiniai ir reikšmingi, skirti išbandyti save ir automobilį sunkiomis sąlygomis. Egzaminą turi išlaikyti visi – tiek vairuotojai, tiek ir automobiliai. Šiuo metu nauju
Honda CR-V modeliu įveikiamas bandomasis važiavimas maršrutu Paryžius–Dakaras. Didysis Honda SUV sėkmingai pasiekė Senegalo sostinę ir rengiasi tolesniems išbandymams.

Pirmąjį šios pilnos įspūdžių, netikėtų išbandymų ir potyrių kelionės reportažą skaitykite jau šiame „Auto Bild Lietuva“ numeryje, o antrąjį – artimiausiame žurnalo numeryje.

Trumpas reziumė, nuvažiavus pusę maršruto, būtų toks: nors vairavimas Afrikoje, kaip ir visa kita, reikalauja tam tikro prisitaikymo prie aplinkos, sąlygų ir kitų šio mažai mūsų keliautojams žinomo
žemyno subtilybių, vis dėlto jo bijoti nereikia. Neigiamos informacijos apie Afriką yra gerokai daugiau, nei pačių neigiamų dalykų yra iš tiesų.

Jeigu turite svajonę ten nuvykti, taip ir padarykite.

„Auto Bild Lietuva“ komandos vardu linkiu nepakartojamų įspūdžių ir smagių bei saugių kelionių kupinų 2016 metų.

Lengvo vairavimo ir malonaus skaitymo!

Vyr. redaktorius VITOLDAS MILIUS