Trys Audi pergalės

Audi A4 2.0 TFSI quattroAudi pavyko pakartoti pastarųjų metų sėkmę „Best Cars” („Geriausiųjų automobilių rinkimuose“), kuriuos organizuoja žurnalas „auto motor und sport“. Šio žurnalo skaitytojai atidavė balsus Audi modeliams kaip geriausiems automobiliams trijose skirtingose kategorijose:  Audi A1 tapo mažosios klasės nugalėtoju, Audi A4 – skaitytojų favoritu vidutinėje klasėje, o įspūdingų gabaritų Audi Q7 pelnė didžiųjų SUV klasės aukščiausiąjį įvertinimą.

Geriausiųjų automobilių „Best Cars” apklausa šiais metais surengta jau 40-tą kartą. Skaitytojų verdiktui pateikti 364 modeliai, suskirstyti į 11 kategorijų. Apklausoje savo nuomonę išreiškė 115239 žurnalo „auto motor und sport“ skaitytojai.

Komentuodamas mažojo Audi A1 sėkmę, bendrovės komercijos direktorius dr. Dietmar Voggenreiter džiaugėsi, jog pavyko sukurti iš tiesų prestižinį miesto automobiliuką, užtikrinantį puikų rinktinio komforto bei nedidelių automobilio matmenų derinį, taip svarbų nardant nuolatiniais kamščiais pasižyminčiose didmiesčio gatvėse.

Apie Audi A4 ir Q7 kalbėję bendrovės vadovas Rupert Stadler ir vyr. inžinierius dr. Stefan Knirsch akcentavo, jog Audi bendrovė puikiai užčiuopė ir visiškai patenkino šių klasių automobilius vairuojančių žmonių poreikius ir dėkojo savo darbuotojams – dizaineriams, inžinieriams, bei elektronikos kūrėjams už puikų darbą idėjas paverčiant realybe.

www.auto-bild.lt