„KROWN Lietuva“ teikia automobilių antikorozinio padengimo paslaugas

„KROWN Lietuva“ teikia aukščiausios kokybės automobilių antikorozinio padengimo paslaugas bei oficialiai prekiauja KROWN automobilių priežiūros priemonėmis. 2013 m. Vilniuje atidarytas oficialus specializuotas KROWN antikorozinis centras, kuriame savo automobilius jau spėjo apsaugoti šimtai vairuotojų.

Per pastaruosius metus mūsų klientai ir automobilių remonto srities ekspertai teigiamai įvertino „KROWN Lietuva“ teikiamų paslaugų bei parduodamos produkcijos kokybę. Todėl šiandien Lietuvoje veikia net penki oficialūs „KROWN Lietuva“ antikorozinio padengimo centrai: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Marijampolėje bei Mažeikiuose. Įmonės plėtra ties tuo nesustoja – pradėtos derybos dėl naujų centrų atidarymo dar keliuose Lietuvos miestuose.

Taip pat „KROWN Lietuva“ platina ir automobilių apsaugos priemones, skirtas savarankiškai ir paprastai automobilių priežiūrai. Šiandien KROWN produkcija prekiauja specializuotos automobilių prekių parduotuvės visoje Lietuvoje. KROWN priemonių galima įsigyti ir internetu, apsilankius svetainėje: http://www.autoekspertas.lt

„KROWN Lietuva“ naudojama antikorozinio padengimo technologija jau seniai populiari ne tik Kanadoje, bet ir šiapus Atlanto – be Lietuvos, „KROWN“ savo paslaugas ir produktus tiekia daugelyje Europos šalių: Vokietijoje, Jungtinėje Karalystėje, Švedijoje, Norvegijoje, Estijoje, Latvijoje, Čekijoje, Bulgarijoje, Ispanijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje, Rusijoje.

KROWN antikorozinis centras kviečia visus automobilių savininkus padengti savo automobilius antikorozine danga, pagal kanadiečių sukurtą ir išbandytą technologiją!

KROWN centrai Lietuvoje:

Vilniuje – KROWN Antikorozinis Centras, Savanorių pr. 174R;

Kaune – KAUNO MELGA, Taikos pr. 127D;

Klaipėdoje – SOLORINA, Tilžės g. 62;

Marijampolėje – ŠVAROS MISIJA, Sasnavos g. 68;

Mažeikiuose – EDVARDO SERVISAS, Gamyklos g. 43A.

Daugiau informacijos:

www.krown.lt

www.facebook.com/KrownLietuva

KROWN Antikorozinis Centras

Automobilio antikorozinis padengimas pagal KROWN technologiją