„Auto Bild“ Nr. 3

nr3

Naujo žurnalo pardavimo vietose ieškokite nuo kovo 2 dienos!

BRANGŪS SKAITYTOJAI!

Niūrusis metų laikotarpis eina į pabaigą. Netrukus visiems bus linksmiau. Atbundanti gamta suteiks energijos ir jėgų naujų svajonių įgyvendinimui. Automobilių gerbėjams pavasario pranašu galima laikyti Tarptautinę Ženevos automobilių parodą. Tarsi nieko naujo: daugybę metų iš eilės tie patys gamintojai, tose pačiose parodos vietose įrengia beveik tokius pačius stendus ir demonstruoja
tokius pačius automobilius.

Ar tikrai tokius pačius? Jokiu būdu ne. Automobiliai keičiasi nuolat. Jeigu jų tobulėjimo raidą stebi kasdien, susidaro įspūdis, tarsi jie yra tokie patys. Vis dėlto jei į tą pačią Ženevos parodą mintimis persikeli 20 metų atgal, paaiškėja, kad tos naujienos, nuo kurių tuomet aikčiojo „autopasaulis“, dabar vertinamos kaip potencialūs sąvartyno klientai.

Apie meilę seniems ir domėjimąsi naujais automobiliais, teisingiausius sprendimus renkantis tinkamiausią kelionių draugą ir dar daugelį kitų benzinu kvepiančių dalykų, skaitykite šiame „Auto Bild Lietuva“ žurnalo numeryje. Vairuokite lengvai ir su malonumu. Gero kelio ir malonaus skaitymo!

Vyr. redaktorius VITOLDAS MILIUS