Paskelbtos naujojo „Seat Ateca“ kainos, pirmųjų automobilių dar teks palaukti

SEAT-ATECA-01 - Copy

Šių metų pavasarį Ženevos automobilių parodoje lankytojams pirmą kartą oficialiai parodytas pirmasis SEAT visureigis – „Ateca“. Drąsiu dizainu pasižymintis automobilis turėtų derinti savyje dinamišką siluetą ir praktiškumą bei universalumą.

Kaip ir dera šiuolaikiniam automobiliui, „Ateca“ turės aukščiausios klasės komunikacijos galimybes, o pažangios saugumo sistemos ir ekonomiški varikliai leidžia jam vadintis vienu moderniausių padidinto pravažumo automobilių savo klasėje.

SEAT-ATECA-04 (1)

Oficialiai prekyba šiuo automobiliu kai kuriose Vakarų Europos šalyse jau prasidėjo, anksčiausiai prekiauti jais pradėjo Vokietija ir Ispanija, tačiau daugumą Europos Sąjungos rinkų, tarp jų ir Lietuvą pirmieji automobiliai pasieks kiek vėliau – šių metų spalį.

SEAT tęsia tradiciją savo gaminamiems modeliams suteikti pietietiško temperamento prieskonį, charakterį bei vardą, susijusį su Ispanijos regionu. Naujasis automobilis taip pat pavadintas vieno Ispanijos regiono vardu.

SEAT-ATECA-12 (1)

Pirkėjai galės rinktis priekiniais ar visais keturiais ratais varomus modelius, kurie bus komplektuojami su įvairios galios benzininiais arba dyzeliniais nuo 115 iki 190 AG varikliais, atitinkančiais kiekvieno skonį. Automobiliais bus komplektuojami su mechaninėmis arba automatinėmis DSG pavarų dėžėmis.

Būsimieji pirkėjai galės pasirinkti ir automobilius su itin moderniais „Full LED“ priekiniais žibintais bei daugybe komforto įrangos.

„Naujieji modeliai bus konkurencingi Lietuvos rinkoje. Tikimės, kad „Ateca“ taps vienu populiariausių SEAT automobilių modelių Lietuvoje,“ – sako įmonės „Autojuta“, kuri yra oficiali SEAT automobilių importuotoja Lietuvoje, SEAT padalinio vadovas Nerijus Gečas.

Automobilių kaina iš tiesų bus konkurencinga. Pradinės komplektacijos „Ateca“ bus galima nusipirkti jau nuo 18 900 eurų ir tai bus vienas įdomiausių pasiūlymų šioje klasėje.

 www.auto-bild.lt