Pirmą kartą „Auto Bazar“ parodoje – nuotraukų paroda

Rugsėjo 4 ir 5 dienomis, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įvyksiančioje didžiausioje automobilių kultūros parodoje „Autobazar 2020“ netrūks įvairovės.

Trečius metus iš eilės įvyksiančios parodos programoje yra kaip niekada daug aktualių ir reikšmingų įvykių, dėl kurių tiesiog verta atvykti į Vilnių. Vienas iš jų – automobilių nuotraukų paroda, kuri taps pirmosios parodų rūmų salės gardėsiu.

„Automobilių nuotraukos – neatsiejama visų benzingalvių kasdienybės dalis. Kiekvienas iš mūsų savo mylimą ratuotį fotografuoja kelis kartus per dieną, galbūt vėliau tomis nuotraukomis pasidalina socialiniuose tinkluose, o absoliučiai maksimalaus rezultato siekiantys automanai į pagalbą kviečiasi automobilių fotografus“, – pasakoja nuotraukų parodos organizatoriai.

Automobilių nuotraukų paroda sieks atspindėti užkietėjusių automobilių entuziastų gyvenimą per nestandartinių, išpuoselėtų ratuočių ar netgi automobilių sporto prizmę. Štai, vienas aktyviausių Lietuvos automobilių fotografų, Vytautas Pilkauskas, nuotraukų parodoje pademonstruos išskirtinę akimirkų kolekciją iš įvairių automobilių sporto renginių.

„Pirmą kartą „Autobazar“ istorijoje surengtoje nuotraukų parodoje sieksime pademonstruoti įvairovę. Kiekvienas automobilių fotografas susiduria su įvairiausiais iššūkiais siekiant įamžinti vieną ar kitą akimirką. Universalumas ir skirtingų įgūdžių lavinimas leidžia tapti profesionaliu automobilių fotografu, tad būtent tai nuotraukų parodoje ir bus galima išvysti“, – priduria organizatoriai.

Reikšmingu automobilių nuotraukų akcentu taps ir „Lietuvos metų automobilio“ konkursui skirta galerija. Tokiu būdu bus siekiama paminėti 24-tą konkurso gimtadienį ir visiems „Autobazar 2020“ lankytojams pademonstruoti įsimintiniausias akimirkas iš vieno svarbiausio automobilininkų renginio Lietuvoje.

„Auto Bazar“ paroda „Litexpo“ startuoja rugsėjo 4-ąją, penktadienį, ir tęsis iki rugsėjo 5-osios, šeštadienio.

Parodoje lankytojų laukia lenktyniniai, patys naujausi Lietuvoje automobiliai, taip pat klasikiniai ir modifikuoti ratuočiai. Be to, čia vyks ir pirmasis atrankos ir į Geriausio Lietuvos vairuotojo konkursą etapas bei bus iškilmingai paskelbta, kas šiemet nugalėjo Komercinio automobilio 2020 rinkimuose.

Nuotraukos autorius: Dominykas Liberis.