Pristatomi „Renault Trafic Combi“ ir „Renault Trafic SpaceClass“

„Renault“ pristato naujuosius „Trafic“: „Renault Trafic Combi“ ir „Renault Trafic SpaceClass“, rašoma pranešime. „Combi“ ir „SpaceClass“ versijos pasižymi išraiškingesniu dizainu bei naujomis vairavimo pagalbinėmis sistemomis. Suteikia erdvumo, neprarandant komforto ar vietų skaičiaus, todėl yra itin tinkami keleivių vežimo veiklą vykdančioms įmonėms, iškyloms bei didelėms šeimoms. 

„Šiais metais kultinis „Renault Trafic“ švenčia 40 metų jubiliejų. 50 šalių parduota per 2 milijonai vienetų. Tai puiki proga atnaujinti modelių gamą: pristatyti naujieji „Renault Trafic Combi“ ir „SpaceClass“. Suteikėme jiems išraiškingesnį dizainą ir įrengėme saugumą gerinančias vairavimo pagalbines sistemas bei išplėtėme variklių asortimentą. Šie pakeitimai abu modelius labiau priartina prie lengvųjų automobilių segmento. Iš automobilių, skirtų mėgstantiems daugiau erdvės, kiekvienas ras jam tinkantį.“ – teigia Mark Sutcliffe, Aljanso komercinių automobilių direktorius.

Išraiškingas stilius ir nauja skaisčiai raudona kėbulo spalva

Naujuosiuose „Renault Trafic Combi“ ir „SpaceClass“ pakeistas horizontalus variklio dangtis ir vertikalus radiatoriaus gaubtas, todėl šių modelių siluetas įgyja išraiškingą, tvirtą formą. Naujųjų modelių stilius įgavo subtilumo ir raiškumo dėl naujų buferių ir LED žibintų, kuriuos jungia chromuota juosta, sukurianti būdingą C raidės formos (C-Shape) išdėstymą. Naujuosiuose „Trafic Combi“ ir „SpaceClass“ yra elektriniai užlenkiami šoniniai veidrodėliai, montuojami nauji 17 colių ratlankiai ir elegantiškesni ratų gaubtai. Abu modelius galima rinktis iš septynių kėbulo spalvų, įskaitant originalią, skaisčiai raudoną, kuri suteikia rafinuotą, ugningą stiliaus akcentą. Naujieji „Trafic Combi“ ir „SpaceClass“ gali prisitaikyti prie skirtingų pirkėjų poreikių.

Iš naujo suprojektuotas vidus ir optimaliai išnaudota vieta

Visiškai naujas prietaisų skydas, kurį pabrėžia horizontali apdailos juosta, sukuria erdvumo pojūtį. Viduje taip pat atsirado daug naujų dėtuvių. Nauja pavarų svirties rankenėlė ir oro kondicionavimo jungiklio apvadai yra chromuoti. Klientai gali rinktis iš įvairių spalvų ir apdailos medžiagų, praturtinančių vidaus individualizavimo galimybes. Naujasis „SpaceClass“ išsiskiria originaliu pilko meteoro spalvos prietaisų skydu, suteikiančiu elegancijos.

Naujieji „Trafic Combi“ ir „SpaceClass“ taip pat išlaiko klientų labai vertinamą iki 1,8 m³ krovinių skyriaus talpą bei vidaus, kuriame gali tilpti net 9 keleiviai, pertvarkymo galimybes.

Naujoviški sprendimai ir mobiliosios technologijos 

Automobilyje atsirado „Renault EASY LINK“ multimedijos sistema su GPS navigacija, suderinama su „Android Auto“ ir „Apple CarPlay“, 8 colių ekranas ir papildomai įrengtas išmaniųjų telefonų kroviklis.

Naujuosiuose „Trafic Combi“ ir „SpaceClass“ yra lengvai pasiekiamos dėtuvės, kurių bendroji talpa siekia 86 litrus.

Vairavimo pagalbinės sistemos – saugumas ir patogumas

Siekiant vartotojams užtikrinti visišką ramybę ir maksimalų saugumą, naujuosiuose „Trafic Combi“ ir „Trafic SpaceClass“ įrengta daugybė naujausių vairavimo pagalbinių sistemų: aktyvusis greičio reguliatorius, kuris leidžia palaikyti pastovų, nustatytą greitį, aktyvioji avarinio stabdymo pagalbinė sistema, kuri įspėja vairuotoją apie pavojus ir, jeigu jis nereaguoja, stabdo, kad būtų išvengta susidūrimo, taip pat eismo juostos valdymo sistema. Kita naujovė – aklosios zonos stebėjimo sistema, kuri palengvina persirikiavimą.

Dyzeliniai varikliai ir automatinė EDC pavarų dėžė 

Naujuosiuose „Trafic Combi“ ir „Trafic SpaceClass“ montuojami trys dyzeliniai varikliai: naujas, galingesnis 5 AG dCi 150 variklis (su mechanine arba automatine EDC pavarų dėže), naujas dCi 110 variklis (su mechanine pavarų dėže) ir vis dar naudojamas dCi 170 variklis (su automatine EDC pavarų dėže). Naujieji „Trafic Combi“ ir „Trafic SpaceClass“ pritaikyti įvairiems klientų poreikiams.

Išsami informacija apie naujuosius „Renault Trafic Combi“ ir „Renault Trafic SpaceClass“ bus paskelbta 2021 metų pradžioje. Abiejų modelių debiutas rinkoje numatomas 2021 m. kovo mėn.