Startuoja naujas žiedinių lenktynių projektas – „Superlap masters“ renka žiedo broliją

Pagal visame pasaulyje populiarų „Time attack“ receptą prieš keletą metų Lietuvoje surengtos „Fast Lap“ fiestos tapo Lietuvos žiedinių lenktynių renesanso pradžia. Šį žiedo sezoną estafetę perima nauja ambicingų automobilių sporto entuziastų komanda ir visus dievinančius greitį, bei norinčius saugiai sužinoti savo galimybių ribas kviečia į „Superlap masters“ ringą.

Šis projektas skirtas visiems, kuriems automobilis yra šis tas daugiau nei transporto priemonė, o vairavimas vainikuoja didžiausių malonumų sąrašą, „Superlap masters“ projektas gali ne tik padėti dar labiau nušlifuoti greičio technologijas, bet ir papildyti asmeninę trofėjų kolekciją Lietuvos „Time attack“ čempiono titulu (tai vienas iš dviejų čempionato etapų). Lenktynės rengiamos bendradarbiaujant su LASF, todėl renginio saugumu rūpinsis profesionalių teisėjų komanda, budės greitosios pagalbos ir gaisrinės komandos. Automobilių apžiūrą prieš varžybas vykdys LASF akredituota techninė komisija.  

Ko reikia norint startuoti „Superlap masters“? Jį organizuojančios „TėvasRacing LT“ komandos strategai tikina, kad pakanka viso labo trijų dalykų: techniškai tvarkingo automobilio, autosportui skirto šalmo ir šypsenos nuo ausies iki ausies viso renginio metu.

„Kitkas iš tiesų nesvarbu. Mielai kviečiams ir sąlyginai kuklų vairavimo stažą turinčius jaunuolius, ir senjoras, ir damas, ir džentelmenus – atvažiuokite į „Nemuno žiedą“ išbandykite save ir savo kasdienį automobilį, susiraskite naujų draugų, puikiai praleiskite laiką. Tai tiktai unikali proga legaliai viršyti greitį, sužinoti kaip ištrūkęs iš kasdienybės maršrutų „traukia“ jūsų plieninis žirgas, kaip gerai jis stabdo, kaip posūkyje norimos trajektorijos laikosi pardavėjo išgirtos padangos. „Superlap masters“ komanda garantuoja, kad ne tik rasite atsakymus į visus šiuos klausimus, bet kokybiškai atnaujinsite ryšį su savo automobiliu, geriau suvoksite fizikos dėsnius, praktiškai „pačiupinėsite“ visas kinetines jėgas, apie kurias galbūt tik buvote skaitęs mokykliniuose vadovėliuose“, – vardija „TėvasRacing LT“ komandos vadovas Andrius Gelžinis.

Renginio šalutinis poveikis – tai pagarbus ir tvarkingas elgesys viešuose keliuose, saugesnės Jūsų ir Jūsų keleivių kelionės ir tiesiog žymiai didesnis malonumas  vairuoti.

Daugiau informacijos apie renginį galite rasti puslapyje www.superlap.lt