Išgirdęs ministrės komentarus, „Regitros“ generalinis direktorius traukiasi iš pareigų

„Regitros“ generalinis direktorius Dalius Prevelis, reaguodamas į vakarykštį susitikimą su vidaus reikalų ministre ir vėliau į visai kitokio pobūdžio pasirodžiusią informaciją viešojoje erdvėje, nusprendė trauktis iš pareigų, rašoma pranešime. 

„Vakarykščio susitikimo su ministre metu aptarėme situaciją, įvedus naująją sistemą, tačiau vėliau per televiziją išgirdau ministrės pastabas, su kuriomis nesutinku. Viso projekto eigoje buvo ne kartą kartota – projekto įgyvendinimui skirtas laikas yra per trumpas. Tuo tarpu viešojoje erdvėje pasirodė ministrės komentarai apie neva įmonės nenorą siekti projekto tikslų. Tokia pozicija labai demotyvuoja visą įmonės darbuotojų komandą ir kenkia įmonės reputacijai. Tai menkina mūsų įmonės atliktus geruosius pokyčius, kartais lenkiančius ir patirtis kitose Europos šalyse. Noriu pabrėžti, kad projektas startavo laiku ir yra toliau vystomas, o pagrindinis tikslas pasiektas – šešėlis keliamas į paviršių“, – teigia „Regitros“ generalinis direktorius Dalius Prevelis.

Atsižvelgiant į tai ir dėl pasitikėjimo trūkumo, įmonės vadovas jau kreipėsi į Vidaus reikalų ministeriją su prašymu nutraukti darbo sutartį.

„Nuoširdžiai noriu padėkoti visiems kolegoms, kurie tikrai itin sudėtingu laikotarpiu neskaičiavo savo jėgų ir darbo valandų, įgyvendinant milžinišką pokytį transporto priemonių registracijos srityje. Didžiuojuosi įmonės komanda ir tai, kad galėjau su ja dirbti. Per visą laikotarpį įgyvendinome ne vieną sėkmingą projektą, susijusį su vairuotojo pažymėjimų išdavimu, egzaminavimu ir transporto priemonių registracija“, – sako D. Prevelis.