„Porsche“ plečia „Platinum Edition“ seriją – pasirodė „Cayenne“ modelis

Automobilių pasaulyje pasirodė „Porsche Cayenne“ modelių „Platinum Edition“ versija. Ši speciali visureigių serija pasižymi išskirtinai derančiais matiniais platinos spalvos dizaino elementais ir papildoma standartine įranga. „Platinum Edition“ versija apima „Cayenne“, „Cayenne E-Hybrid“ ir „Cayenne S“ modelius, taip pat ir atitinkamus „Coupé“ variantus.

Rafinuotos ir išskirtinės išvaizdos „Porsche Cayenne Platinum Edition“ pasižymi daugybe matinių platinos spalvos detalių: priekinių ortakių grotelės, „Porsche“ užrašas galinio žibinto juostoje, modelio pavadinimas gale ir standartiniai 21 colio „RS Spyder Design“ ratlankiai (kurie montuojami tik išskirtinai „Platinum Edition“ modeliams) – viskas padengta šia spalva. 

„Platinum Edition“ serijos „Porsche Cayenne“ sportiniai išmetimo vamzdžiai ir juodi šoninių langų apvadai dar labiau pabrėžia sportišką, tačiau elegantišką ypatingos versijos automobilių išvaizdą. Šios detalės, kliento pasirinkimu, taip pat gali būti ir kitų derančių spalvų: baltos ir juodos, metallic Jet Black, Carrara White, Mahogany, Moonlight Blue (akinamos juodos, marmuro baltos, raudonmedžio, mėnesienos melsvos), taip pat galima rinktis išskirtinę Crayon (kreidos) spalvą.

Stilingai suprojektuotas ir automobilio interjeras, kuriam ypatingo žavesio suteikia šviesūs saugos diržai ir šlifuoto aliuminio spalvos slenksčiai su „Platinum Edition“ logotipu bei tekstūrinio aliuminio interjero paketas ir sidabro spalvos apvadai.

„Porsche Cayenne Platinum Edition“ modeliuose papildytas standartinės įrangos paketas. Į jį įeina priekiniai LED žibintai su „Porsche“ dinaminio apšvietimo sistema (PDLS), panoraminis stogas, galiniai tamsinti langai, „Bose“ garso sistema, salono apšvietimas, aštuonių krypčių odinės sportinės sėdynės, „Porsche“ herbas ant priekinių ir galinių galvos atramų ir klasikinis analoginis laikrodis prietaisų skydelyje. 

Norintiems daugiau išskirtinumo, „Porsche Exclusive Manufaktur“ siūlo automobilio interjero ir eksterjero patobulinimų – nuo klasikos iki visiško individualumo išraiškos. 

„Porsche Cayenne Platinum Edition“ galima užsisakyti jau dabar, o užsakymai bus pristatomi šių metų gegužę. Pirmiausia modeliai pasieks Vokietijos rinką.  Šių išskirtinių automobilių kainos prasideda nuo 90 990 eurų už 250 kW (340 arklio galių) „Cayenne“ modelį, 340 kW (462 arklio galių) galios „Cayenne E-Hybrid“ kainuos 104 900 eurą, o 324 kW (440 arklio galių) galios „Cayenne S“ – 107 990 eurų.