Individualizuotas „Huawei FreeBuds Pro 2“ ausinių garsas nukels tiek į koncertą, tiek į girią

Daugumai mūsų, ausinės jau yra tapusios kasdienio gyvenimo dalimi ir retas be jų žengiame bent žingsnį iš namų. Jos puikiai tinka klausantis muzikos, knygų, žaidžiant kompiuterinius žaidimus ar vakarais žiūrint filmus. O naudojant triukšmą slopinančias ausines tai yra nepamainoma priemonė norint susikaupti darbe, pabėgti nuo miesto šurmulio ar tiesiog pailsėti skrydžių ar kelionių metu.

„Auto Bild Lietuva“ vyr. redaktorius Vitoldas Milius, kuriam bent keletą kartų per mėnesį tenka skristi į automobilių testus įvairiose Europos šalyse, nebeįsivaizduoja skrydžio be triukšmą slopinančių ausinių. „Netyčia pamiršęs ausines namuose, po skrydžio jaučiuosi gerokai labiau pavargęs, nei po skrydžio su ausinėmis. Nors dažniausiai klausau muzikos, paskaitęs, jog su mano „Huawei FreeBuds Pro 2“ rekomenduoja paklausyti garsovaizdžių, sekančiame skrydyje bus labai įdomu pasiklausyt man mažiau įprastų garsų“, – pasakoja V. Milius.

Naujosios kompanijos „Huawei“ ausinės atkuria itin platų garsų spektrą: nuo 14 Hz iki 48 kHZ. Taip pat, žemų ir aukštų dažnių garsiakalbiai veikia atskirai, todėl ausinių savininkas neturėtų praleisti nei vieno, net pačio mažiausio, garso. Todėl belaidėmis ausinėmis „FreeBuds Pro 2“ itin patogu klausytis gamtos garsų, nes net patys subtiliausių jų bus aiškiai girdimi.

Kaip teigia „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė, norint maksimalaus atsipalaidavimo ir teigiamo gamtos garsų poveikio, verta pasirinkti triukšmo slopinimą užtikrinančias ausines.

„Klausant garsovaizdžių, ypatingai, jei norima atsipalaiduoti, nusiraminti ar pabėgti nuo įprasto miesto triukšmo, labai svarbios tampa jo slopinimo funkcijos. Nes šiais laikais aplinkos triukšmas tiek stiprus, kad gali būti girdimas net ir su ausinėmis, ypač tais atvejais, kai klausomasi subtilių, ne visuomet garsių gamtos garsų. Todėl aplinkos triukšmo slopinimas – nepamainomas šiuolaikinių belaidžių ausinių funkcionalumas. Pavyzdžiui, naujosios belaidės ausinės „Huawei FreeBuds Pro 2” turi itin pažengusį aktyvų triukšmo slopinimą – iki 47 dB, dėl ko ausinėmis galima išgirsti kiekvieną, net patį subtiliausią garsą. Taip pat ausinės gerokai viršija žmogaus klausos diapazoną – nuo 14 Hz iki 48 kHz – kas leidžia mėgautis įvairias muzikos kūrinių aspektais, nuo diskanto iki bosų“, – išskiria U. Eidžiūnaitė.

„Gamta ir jos garsai yra tam tikras chaosas. Būnant miške niekada neišgirsi vienodo skambesio, taip pat atsikartojančių garsų. Todėl šio muzikinio chaoso ne tik malonu klausytis, bet jis ir neatsibosta. Pavyzdžiui, būdami prie jūros mes negirdime visą laiką vienos bangos – girdime jų daug ir jos visą laiką ošia. Būtent todėl tas gausus ir nuolat kintantis gamtos chaosas pradeda veikti kaip raminamieji, atsipalaidavimas. Ši gamtos garsų klausymosi technika itin pamėgta kosmonautų: būdami kosmose, vakuume, kur nėra garso, jie nuolat pasiilgsta Žemės, todėl klausydamiesi gamtos garsų kosmonautai taip kompensuoja pasiilgtų namų, miško ilgesį. Todėl šis mūsų sukurtas garsovaizdis – būtent tokia raminanti kelionė į Lietuvos miškus ir gamtą, kurios geriausia klausytis užsimerkus bei naudojant garso slopinimo funkciją turinčias ausines, pavyzdžiui, naująsias „Huawei FreeBuds Pro 2“, – kūrinį plačiau pristato Adas Gecevičius.

Dar negirdėti atspalviai

Ausinės „Huawei FreeBuds Pro 2“ patenkins kiekvieną muzikos mylėtojų užgaidą: jose yra specialūs efektai bei įrankiai, kurie leidžia patį garsą individualizuoti pagal pageidaujamus garsių atspalvius. Taip pat šios belaidės ausinės – visiškai išmanios ir realiu laiku pačios prisitaiko prie esamo garsumo lygio, ausies kanalo struktūros ar to, kaip jas nešiojame. Todėl ieškantiems optimalią garso kokybė užtikrinančių ausinių – „Huawei FreeBuds Pro 2“ yra būtent tai.

Sulėtinti laiką

Būnant gamtoje ir klausantis malonių, chaotiškai atsikartojančių garsų, apima ramybės jausmas, o laikas sulėtėja. Bet neturint galimybių išvykti į gamtą, pasinerti į jos garsus galime iš namų ar biuro. Ausinės „Huawei Freebuds 2 Pro“ palaiko itin spartų – iki 990 kb/s – duomenų perdavimą ir perduoda gryną aukštos kokybės garsą. Taip pat išmanusis aktyvaus triukšmo slopinimas realiuoju laiku perjungia ausines į optimalų triukšmo slopinimo režimą, todėl girdimos net ir subtiliausios natos, o girdimi garsai nėra užgožiami triukšmo ar vienas kito.