Vebasto šildytuvas – jūsų kelionių komfortui

Jeigu norisi visus metus automobilyje jaustis labai gerai, kadangi daug keliaujate – tokiu atveju svarbu pasirūpinti įranga, kuri padeda žiemomis šildyti mašinos saloną, o vasaromis – vėsinti. Labai dažnai linksniuojami Vebasto šildytuvai mėgstami ir lietuvių, kurie džiaugiasi, kad tai yra ne tik patogumas, tačiau ir ekologija.

Patogumas dar tada, kai nevažiuojate

Kodėl Vebasto tapo toks mylimas? Pirmiausia bene dėl to, kad jis suteikia galimybę jaustis gerai transporto priemonėje, vos tik į ją įsėdate. Įprastai šildytuvai pradeda veikti tik tuomet, kai yra pavažiuojamas tam tikras atstumas. „Labai šaltomis žiemomis tai yra didelė problema, ypač, kai reikia važiuoti trumpus atstumus. Dažniausiai automobilis net nespėja įšilti, tačiau Jūsų kelionė jau yra baigta. Tuo tarpu Vebasto veikia čia ir dabar. Vis tik užkursite automobilį – mašinoje taps maloniai šilta. Žinoma, arba vėsu, kadangi ši sistema veikia ir kaip oro šildytuvas, ir kaip oro kondicionierius“,- informacija dalinasi mechanikas Tomas.

Gedimai – reti, tačiau būna

Nors šio tipo sistemos yra tikrai inovatyvios ir tarnauja daug metų, tačiau kaip ir bet kokia kita įranga, kuri yra naudojama – genda. Svarbiausia yra rasti gerus meistrus, kurie atlieka profesionalias paslaugas. „Lietuviai labai dažnai bando gedimus šalinti patys. Tuomet ir Vebasto remontas tampa iššūkiu, kurį bandoma įveikti. Deja, jis labai dažnai sunkiai nugalimas, tad padaroma dar daugiau problemų nei buvo iki tol“,- teigia Tomas.

Labai svarbu ne tik ieškoti specialistų, tačiau taip pat ir tartis su tais, kurie teikia paslaugas legaliai. Jie ne tik atlieka darbus, tačiau ir suteikia garantijas, kurios nuramina, kad viskas bus taip, kaip reikia. O jeigu gedimas pasikartos per tam tikrą laiko tarpą – jis bus vėl sutvarkomas. Svarbiausia yra susižiūrėti – kokios yra garantinio aptarnavimo sąlygos.

Vebasto nauda yra akivaizdi

Vebasto šildytuvai Lietuvoje tapo labai greitai populiarūs. Kaip jau minėjome, daugeliui žmonių pirmiausia patinka tai, kad jie veikia labai našiai, tai yra, įšyla čia ir dabar. Tuo pačiu tai yra geras pasirinkimas Jūsų varikliui. Pašildytas variklis mažiau dėvisi ir dėl to kai pradedama važiuoti – jis jau būna pasiekęs darbinę temperatūrą. Tokiu atveju variklis tarnauja ilgiau. 

„Daugeliui žmonių svarbu, kad ši šildymo įranga gali padėti sumažinti suvartojamo kuro kiekį. Viskas dėl to, kad šiltas variklis sunaudoja mažiau degalų“,- pasakoja mechanikas.

Taip pat tai yra gamtai palanki įranga, kadangi ši sistema jos neteršia. „Pastebime, kad lietuviai ieškodami bet kokios įrangos savo transporto priemonei ir tuo pačiu ieškodami kitos mašinos – daug dėmesio skiria ekologai. Ieško ne tik to, kas veikia našiai, tačiau ir turi kuo mažesnę įtaką aplinkai“,- džiaugiasi Tomas.